2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046756 بازدید | 684545 پست
برای من عقب نیوفتاد ، من همیشه و درهمه شرایط پریودم سرموعد بود حتی وقتی انتقال دادم دقیق سرموعدم پری ...

ممنون عزیزم

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه رو داده بودم همه چی خوب بود همه چیییییی اما نشدددددد چرا خدا نگام نکرد چرا چرا دلش واسه پدر و ...

😢😢😢😢

عزیزم 💔💔

ناامید نشو.ان شاء الله که تا انتقال بعدی طبیعی مامان میشی❣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
می دونم عزیزم کاملا درکت میکنم منم تا آزمایشم منفی شد مادر شوهر و جاریم اومدن خونم بیرونشون کردم گفت ...

خیلی سخته خیلی آخه چرا مگه ما چیکار کردیم چه بدی کردیم

چرا هیچکسی صدامونو نشنید چرا التماسامو جواب نمیده خدا

من خسته شدم دلشکسته شدم

پیش کی برم مگه کم به اماما و خدا التماس کردم

الان در کدومشونو بزنم کدومشون

بیخیال عزیزم من دیگه نابود شدم دیگه نمیتونم مث سابق بشم انگار کمرت شکسته باشه و نتونی بلند بشی من ...

سلام عزبزم درکت میکنم خیلی سخته انشالا ب حق امام حسین ب زودی طبیعی خودت باردار میشی.بخدا تو بیمارستان انقد میشنیدم زنایی ک دکتر جوابشون کرده بود ک اصلا حتی تخمکم نداشتن اما خدا طبیعی بهشون بچه داده بود ناامید نباش.حس انتظار خودت و خانوادت رو کامل درک میکنم منم چند سالع ک منتظرم

😢😢😢😢 عزیزم 💔💔 ناامید نشو.ان شاء الله که تا انتقال بعدی طبیعی مامان میشی❣

امید به چی داشته باشم به چیزی ک غیر ممکنه

مگه امید نداشتم با همه وجودم حسشون میکردم و میگفتم مامان شدم

الان خورد شدم داغون شدم

بچه هام چی شدن کجا رفتن چرا منو دوست نداشتن

ولی منکه عاشقشون بودم پس چرااااا

خیلی سخته خیلی آخه چرا مگه ما چیکار کردیم چه بدی کردیم چرا هیچکسی صدامونو نشنید چرا التماسامو جواب ...

منم همه اماما و ۱۲۴ هزار پغمبرم قسم دادم کلی نذر کردم حضرت زینب و رقیه و علی اصغر ۶ ماهه هم قسم دادم نشد کلی دلم شکست ولی بازم قسمشون میدم از رو نمیرم😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام عزبزم درکت میکنم خیلی سخته انشالا ب حق امام حسین ب زودی طبیعی خودت باردار میشی.بخدا تو بیمارستا ...

درکش سخته شرایطی ک توشم درکش سخته

بازم شروع میشه نگاههای با حسزت حرفهای دلشکستن بازم شروع میشه گریه های بی صدا

تا الان رو پام وایستادم و خودم قوی نشون دادم دیگه نمیتونم توان ندارم بریدم

خیلی شکستم خیلی جوری شکستم قدرت ندارم به تیکه های خودم چسب بزنم خیلی داغون شدم از دلم ک آتیش گرفته ...

عزیزم حالتو بخدا میفهمم چون خودم کشیدم خودم خون گریه کردم خودم تو حکمت خدا شک کردم خودم تمام سوالاتی که شما از خودتون پرسیدید رو پرسیدم و هنوز هم جواب نگرفتم ولی بازم آدم سرپا میشه بازم میجنگه ، برای هرکس یه زمانی میبره تا دوباره سرپا بشه البته سرپا میشه ولی با دلی خون و ذهن و روحی داغون ، هممون منتظریم خدا برامون معجزه کنه ان شالله که خدا به دلهای شکستمون نگاه کنه فقط اینکه اگه این امتحان الهی باشه چه شانسی داشتیم که یکی از سختترینهاش به ما افتاده ،،، ان شالله دلت آروم بگیره به خودت زمان بده عزیزم

منم همه اماما و ۱۲۴ هزار پغمبرم قسم دادم کلی نذر کردم حضرت زینب و رقیه و علی اصغر ۶ ماهه هم قسم دادم ...

دیگه جونی برام نمونده بجنگم دیگه طاقت ندارم مبارزه کنم

دیگه خسته شدم افسرده شدم دیگه وجود ندارم

دلم میخواد برم برم جایی ک تنها باشم و هیچکسی نباشه پیشم هیچکسی منو نشناسه

سلام بچه ها متاسفانه آز منفی شد و  من داغون شدم کوله باری از غم نشست روی شونه هام به مامانمم ...

اکرم جان خیلی ناراحت شدم برات   انشالله خدا بزودی دلت روشاد کنه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
ناراحتتتتتتتت من داغون شدم خورد شدم شکستمممم میخوامممم بمیرم انقدر گریه کردم چشمام باز نمیشه  ...

عزیزم متاسفم اما باید صبور باشی.ما همه همدردیم.میدونم سخته ولی تو این راه باید خیلی محکم باشی خیلی ها هستن بار اول باردار نشدن.الان همین شادن جون بار چهارمم نشد براش.الان داره برا بار پنجم تلاش میکنه.ان شاالله شما هم خیلی زود مامان میشی.برا دعا میکنم دلت زود آروم بگیره و باز تلاش کنی برا مامان شدن.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم حالتو بخدا میفهمم چون خودم کشیدم خودم خون گریه کردم خودم تو حکمت خدا شک کردم خودم تمام سوالاتی ...

دو هفته باهاشون حرف زدم براشون قرآن خوندم دعا کردم چرا نشنیدن چرا پیشم نموندن

چرا خدا اینجوری میکنه خب بسه دیگه چقدر امتحان میکنه چقدر 

من از این همه امتحان خسته شدم خسته

کی قراره تموم بشه من نمیتونم خودمو جمع کنم نمیتونم