2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046908 بازدید | 684565 پست
الهی بمیرم برات اکرم جون خدا بزرگه ایشالله تواوج نامیدیت خدا خودش دلتو شاد کنم تو والهام این چند روز ...

این همه التماسش کردمممم این همه دعا خوندم این همه قسمش دادم چرا نگام‌نکرددددد

امام رضا رو به جوادش قسم دادم چرا جوابم و نداد

امام حسین و به علی اصغرش قسم دادم چرا جوابمو نداد

خسته شدم خسته

سلام عزیزم باورت نمیشه انگار یه تیر خوررررد وسط قلبم آخه چرااااااا دیگه چقدر منتظر بشم دیگه چقدر ح ...

عزیزم واقعا متاسفم نمیدونم چی بگم فقط از خدا میخام معجزه کنه واست😭😭😭😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم منم منفی شد حالم بده

آرام داغونم خسته ام شکسته ام

بخدا حاضر بودم بمیرم جونمو بدم ولی این مثبت میشد

آرام سخته سخت مادرم خیلی چشم انتظار بود خیلی بازم ناامیدش کردم

برادرم داغون شد از فکر من

الهی بگردم.غصه نخور عزیزم.انقدر ناراحتی نمیدونم چی بگم ارومت کنم.منم دفعه اول منفی شدم.ازمایشهای ایم ...

همه رو داده بودم همه چی خوب بود همه چیییییی اما نشدددددد

چرا خدا نگام نکرد چرا

چرا دلش واسه پدر و مادرم نسوختتتتت

چرا این همه التماسشکردم نداد

چرا پس به یه عده میده میرن سقط میکنن چرا بمن نداد

چرا امام حسین منو ندید

بی بی نزدی؟

نه عزیزم چون میدونم امکان نداره طبیعی باردار بشم نمیخوام الکی امیدوار بشم

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
از دیشب خیلی نگرانت بودم برات دعا میکردم که امروز مثبت بشی و هممونو خوشحال کنی واقعا نمیدونم چی بگم ...

آخه چه تقدیری چه حکمتی خدایا بیا بهم بگوووووو

گنه کارم بدم باشه ولی صدات کردم قسمت دادم 

به آبروی شهیدا قسمت دادم امام رضا ازت ناراحتم به جوادت قسمت دادم

امام حسین و به علی اصغرش قسم دادم

خانومایی که قبلا انتقال منفی داشتید میشه بگید دومین پریودتون بعد از منفی شدن چقدر عقب افتاد؟؟؟؟ من د ...

خانوما میشه اگه کسی تجربه داره جواب سوالمو بده

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
سخت واسه یک ثانیش بود واسه یه ثانیشه یه ثانیه روی دیدن خانوادم و شوهرم و ندارم دوست دارم تنها باشم ...

می دونم عزیزم کاملا درکت میکنم منم تا آزمایشم منفی شد مادر شوهر و جاریم اومدن خونم بیرونشون کردم گفتم حوصله دلداری و نصیحت ندارم همسایه دیوار به دیوارمم جاریم ده سال بعد من اومده همسنیم وقتی همسایه شدیم با هم رفتیم دکتر واسه اقدام میخواستیم با هم بچه دارشیم ولی...اون الان بارداره و من😔حتی صدای خندیدنش آزارم میده وای به حال صدای بچش حسودی نمیکنم بهش ها کلی ام براش خوشحالم ولی دلم برای خودم میسوزه هنوز بچش نیومده فرق گذاشتن ها و رفتارهای مادر شوهرمو میبینم به جفتمون😭بدیش اینه هممون تو یه پا گردیم و همسایه ایم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
عزیزم واقعا متاسفم نمیدونم چی بگم فقط از خدا میخام معجزه کنه واست😭😭😭😭😭

خسته شدم خسته

من این دو هفته هنه رو التماس کردم همه رو قسم دادم نذر کردم

دیشب گفتم خدااااااااا توروخدا معجزه کن

گفتم امام حسین بهم علی اصغر بده

ب امام رضا گفتم به جوادت قسمت میدم جوابمو بده

اینجوری جواب دادن

دیگه در خونه کدومشونو بزنممممم

خانومایی که قبلا انتقال منفی داشتید میشه بگید دومین پریودتون بعد از منفی شدن چقدر عقب افتاد؟؟؟؟ من د ...

برای من عقب نیوفتاد ، من همیشه و درهمه شرایط پریودم سرموعد بود حتی وقتی انتقال دادم دقیق سرموعدم پریود شدم ،،، شماهم نگران نباش کلاً بعد از اون همه داروی هورمونی بدن بهم میریزه یکم دیگه صبر کن احتمال زیاد تا یه هفته دیگه پری میشید

فقط می تونم بگم خدا بهت آرامش و صبر بده    

خیلی شکستم خیلی

جوری شکستم قدرت ندارم به تیکه های خودم چسب بزنم

خیلی داغون شدم از دلم ک آتیش گرفته خبر ندارید

من دیگه نمخوام زندگی کنمممممم نمیخوام