2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046091 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهام جون شک نکن تهران بیا، چون تو میخوای یه بار دیگه شروع کنی ریسک نکن اصلا، بعد هم اینکه مثلا مراک ...

مرسی پریسا جون ..اتفاقا این چهار بار مرکز دولتی میرفتم اصلا اهمیت نمیدادن ..دیگ اینباربا همه سختی هاش میرم مرکزی که خوب بررسی کنن و وقت بزارن..به امید خدا باز همسرم مشورت کنم ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

دوستای عزیز یه درد دل بکنم 

من بارها نوشتم و تاکید کردم اگر مستعد یبوست هستین نشاسته نخورید، اثر مثبت نداره 

بارها نوشتم اگر لووتیروکسین دارین شیر سویا ممنوع 

بعد میبینم از نشاسته خوردن میگید و یبوست، یهو انگار آب یخ میریزن روی بدنم

قبول دارم دوست دارین هر تلاشی بکنید مثبت بشه اما این تلاش های فقط بر اساس شنیده ها اثر مثبت نداره هیچ اثر منفی هم داره

یا هزار بار میگم استراحت مطلق بده، باز میبینم طرف میگه من همش دراز کشیدم، واسه دستشویی بلند میشم بده!!! یا میپرسین غذا نشسته بخورم!!!! یا میپرسین خیلی خندیدم جنین دفع شد!!! عطسه کردم سرفه کردم و...

بهتون حق میدم نگران باشین ولی خدایی یه نیم نگاهی به چیزایی که مینویسم بکنین، با کلی ذوق و شوق وقت میذارم توضیح علمی میدم دلیل و منطق میارم بر اساس رفرنس معتبر جواب میدم ، آخرش هیچی می بینم به درد نخورد، انگار همون حرف های بی پایه و اساس بیشتر طرفدار داره

دوستای گلم نمیخوام شما رو مجبور کنم به کاری ولی وقتی میبینم یه چیزی ضرر داره و شما با علاقه زیاد اونو انجام میدین دلم میسوزه، آخه استراحت مطلق که از جیب من خرج نمیشه، یا خوردن نشاسته و لووتیروکسین که از پول من نیست که زورم بیاد... 

میایید از من می پرسین، راهنمایی میکنم، آخرش با استرس میگید ای داد یبوست شدم، چی کار کنم،برای جنین بده، خب من چی جواب بدم

دوستای عزیز یه درد دل بکنم   من بارها نوشتم و تاکید کردم اگر مستعد یبوست هستین نشاسته نخو ...

منم دقیقا همچین حس و حالی بهم دست میده وقتی کسی میگه خندیدم نکنه جنین دفع شده باشه یا همش استراحتم.ولی چون تجربه ندارم همش میگم حتما استرس دارن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دوستای عزیز یه درد دل بکنم   من بارها نوشتم و تاکید کردم اگر مستعد یبوست هستین نشاسته نخو ...

سلام روزتون بخیر 

اصلا نشاسته خوردن واسه اونایی که طبعشون سرده برعکس عمل میکنه جنین توی رحم سرد لانه گزینی نمیکنه نشاسته هم که میخورن بدتر سرد میشه رحم نتیجه عکس میده 

من این سری تا حدودی زیر نظر طب سنتی بودم دکتر بهم گفت تا میتونی عرق بومادران بهور قبل انتقال رحمت با روغن سیاهدانه چرب کن روشو ببند گرم بمونه بادکش رحم و تخمدان انجام بده و دوسین مصرف کن و عسلو دارچیت 

به هم گفت بی تاثیر نیست حالا من همشو استفاده کردم دکترم گفت کیفیت جنینا زیاد بالا نیست بازم امیدم به خداست ان شاالله که جواب مثبت بگیرم 

سلام عزیزم گلم گویا دوستان گروه دارن، ولی فقط همین جا هستم  هر سوالی داری اینجا در خدمتم

ممنونم از پاسخگوییتون 🙏🙏اگر امکانش هست عزیزان لینک گروهشونو بذارن هر دوطرف باشم😅

بخدا شما خوب تحمل داری که اینهمه جواب میدی، بعدش میبینی چیزهایی میگن که انگار اصلاً برا این دیوار حرف زدی، بخدا فقط استرس الکی، من خودم 2 بار انتقال دادم، به امام حسین هیچکدوم ازین فکرها و استرس ها رو نداشتم، شاغلم هستم، کار خونه هم انجام میدادم، الآنم که باردارم روال عادی زندگیمو دارم 

آخه طرف میاد میپرسه، جوابشم میدیم، باز میگه من دو قدم تا دستشویی رفتم، مو از رو زمین برداشتم، خندیدم و.... بنظرتون جنین ها دفع شدن؟؟؟ بخدا آدم میمونه چی بگه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
دوستان بیاین کمک من روز ۸ انتقالم بی بی چک زدم یه خط خیییییلی کم رنگ ظاهر شده یعنی مثبته یا من خیالا ...

بله عزیزم مبارکت باشه پیشاپیش😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...