2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
عزیزم اگه فضولی نباشه به نظر من تهران برو چون خیلی ها از رشت تهران میان من صارم میرم اونجا خیلیارو ...

مرسی الهه جون از راهنمایی که کردی ..خودمم خیلی تردید دارم ..انشاءالله که توهم اینبار حتما مامان میشی عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز بیمارستان صارم بودیم با همسر با دو تا دکتر ویزیت شدیم. خیلی معطل شدیم اما فک کنم ارزشش را ...

عزیزم همه جا معطلی داره من صارم میرم دکتراش برای نازایی همه خوبن فقط هما بهرامی و امنه لاهوتی بیشترین مراجعه کننده رو دارن و نوبتشون سریع پر میشه

نه گلم اصلا خیلی هم عالیه فقط باید لووتیروکسین شروع کنی منم 1.98 بود، یعنی عملا با شما تفاوتی ندارم ...

ممنون زینبی جون.امروز زنگ زدم رویان گفت خوبه و داروهات رو ادامه بده.فقط خواستی بیای برا سونو آزمایشت رو باخودت بیار

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
الهی دورت بگردم دعام کن‌ روزه سختیه😢😢😭😭

عزيزم ازمايش دادي چيشد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون