2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
فدات .. امروز دکتر غفاری سونو بود خدایش خیلی صبور و مهربونه یکم بهم دلداری داد 

خدا خیرش بده بعضی از دکترا آدمو ناامید میکنن بعضی ها هم آرامش میدن،  عزیزم اصلا نگران نباشیا خدا بخواد همه چی تمومه،،  مگه بقیه که طبیعی باردار میشن میدونن چندتا تخمک دارن و...  پس به رحمت خدا امید داشته باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم، من هیچ وقت مشفقی رو تضمین نکردم، جز دکتر خودم بقیه رو نمیشناسم، اون هم میگم من باهاش راحتم ...

تو که همیشه محبت داری گلم . کلی گفتم اخه واقعا ویزیتش زور داشت حس کردم شمام این مبلغو میدی

نه گلم، فقط استراحت کن فعلا قطع کن تجربه شد دیگه تا با دکتر حرف نزدی اعتماد نکنی

زینب جان من هفته ۲۴ ک آز قند دادم.ناشتا خوب بود. اما اون دو تای دیگه مرز و یک کمی بالا بود.

دکتر گفت یک هفته رعایت کن ، و بعدش دو روز از این آزهای خون توی خونه بگیر با دستگاه.

ک انجام دادم بالا بود.

امروز بردم براش ، گفت باید انسولین بزنی. ولی بازم برو با فوق تخصص غدد مشورت کن. حالا پس فردا میرم اگر خدا بخواد.

گفت دارو از جفت رد میشه ، انسولین بهترینه.

نگرانم. بعد از بارداری نمونه روم؟

چون مامانم هم دیابت دارن ولی با قرص تنظیمه البته.

گفت چون دو تان بیشتر قند مصرف دارن.

نمیدونم تقصیر خودمه رعایت نکردم یا دست من نبوده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
23 یا 24دی.دوشنبه هفته ی اینده.بعد اسمون به زمینم بیاد یکبار ازمایش میدم حتی اگر +باشم انشالله.خسته ...

الهی بمیرم برات که اینقدر اذیت شدی 😥

خدایا رومون رو زمین ننداز، خدایا تو رو به بزرگیت لطفت رو شامل حال ثمین کن 🙏🙏🙏

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
تو که همیشه محبت داری گلم . کلی گفتم اخه واقعا ویزیتش زور داشت حس کردم شمام این مبلغو میدی

نه گلم اتفاقا جدیدا از مشفقی اصلا راضی نیستم، حس میکنم مبلغ دریافتی رویان رو با کلینیک امید مقایسه میکنه، می بینه اینجا باید ارزون کار کنه زورش میاد، سونو های بعدی هم نمیخوام برم پیشش

من ماه پیش انتقال داشتم فقط سه روزاول استراحت کردم بقیش همه کاری کردم! آز دادم مثبت شد بنظرم همه چی ...

اینکه همه کاری کردی مثلا چه کاری؟میخوام بببینم در چه حد میشه فعالیت کرد.

خدایا شکرت  
خانما قرص ال دی و اگه سر ساعت نخوریم‌مثلا نیم ساعت تا یه ساعت دیر تر بشه چی‌میشه؟ @زینبی_بابا &nb ...

هیچی نمیشه عزیزم، همیشه سعی کن صبح یا ظهر یا شب بخوری، ساعت دقیقش مهم نیست 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
زینب جان من هفته ۲۴ ک آز قند دادم.ناشتا خوب بود. اما اون دو تای دیگه مرز و یک کمی بالا بود. دکتر گف ...

عزیزم راستش به خاطر ژنتیک هست، حالا رعایت میکردی شاید خودش رو کمتر نشون میداد یا نشون نمی‌داد

فقط الان حسابی رعایت کن، خود دو قلویی هم ریسک فاکتور هست، اینم بگم

نگران نباش عزیزم ان شاالله بعدش خوب میشه، از انسولین هم نترس، چون معایب قند خون بالا زیاده، رعایت کن

زینب جان من هفته ۲۴ ک آز قند دادم.ناشتا خوب بود. اما اون دو تای دیگه مرز و یک کمی بالا بود. دکتر گف ...

راستی کارشناس تغذیه هم برو کمک میکنه بچه هات وزنشون خوب باشه، ولی قند خونت بالا نره

خیلی خیلی بهتر میتونه کمکت کنه 

نه گلم اتفاقا جدیدا از مشفقی اصلا راضی نیستم، حس میکنم مبلغ دریافتی رویان رو با کلینیک امید مقایسه م ...

دکتر برا زایمان انتخاب کردی ؟؟؟

اخه اونم کم نمیگیره من کلا ی سوال پرسیدم گفتم انوکسا دکترم نوشت بزنم یا نه . ۸۸ ویزیت گرفت و ۹۸ سونو تا بهم بگه دکترت خیلی خوبه بنظرم نظر خودش مهمتره با خودش مشاوره کن 😏😂

نه شوخی نیست...همسرم موزیسین غرب کشور بودن و گوشیش زنگ خور بود اما میگفتم شاید واسه خاطر اینکه اسمی ...

خدا ذلیل کنه این جور زنهارو.بفهمه بچه دارنمیشه اونم ولش کنه

خدا بهترین راه رو سر راهت قراربده

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .