2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
تازه چند موردم گفتن ک سونو قبل انتقال دیدن با همون نزدیکی جنین تشکیل شده😁

آره خب وقتی خدا بخواد همینه

البته برای من که لوله هام بستست خییییلی بعیده😐

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم تو رو خدا این قدر استرس نگیر، اگر داره کم میشه همون روال مطب رو ادامه بده  اگر بیشتر شد ...

باش عزیزم خیلی ممنونم بابت لطفت 

❤❤❤❤😘😘😘

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

من فردا میخوام برم برای انتقال

البته نمیدونم چند تا جنین دارم 

اصلا تشکیل شده یا نه

فقط گفتن ساعت 9 بیمارستان باشم

خیلی استرس دارم

برام دعا کنید

و خدایی که به شدت کافیست.
عزیزم تو رو خدا این قدر استرس نگیر، اگر داره کم میشه همون روال مطب رو ادامه بده  اگر بیشتر شد ...

عزیزم الان دوباره زنگ زدم مطب دکتر 

بعد کلی التماس و ... دکتر باهام حرف زد 

توضیح دادم همه چی رو براش 

در جواب بهم گفت من که به منشیم گفتم که قطعش کن😳😳😳😳😳😳😳😳😳

من گفتم خانم منشی گفت ادامه بدم ..نگفت قطع کنم که 

تعجب کرد بعد گفت از این به بعد قطع کن 

😳😳😳

وای خدا من چقدر احمقم 

شما بهم که گفتین قطع کن منم قطع کردم خونریزیم قطع شد ...بعد ک این منشی گفت دکتر میگه ادامه بده منم زدم دوباره الان افتادم خونریزی 

چرا بعضی از این ادم ها اینقدر بی فکر هستن 

دلم میخواد برم زنگ بزنم به منشی بگم اشتباه تو ممکنه باعث بدبختی یک انسان باشه ولی میدونم گردن نمیگیره 

میگه نگفتم 

ای خدا خودت رحم کن به همه

الان من امروز زدم اتفاق بدی ک نمیوفته عزیزم ؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ثمین جان چندم ان شاء الله آزمایش میدی؟؟ 

23 یا 24دی.دوشنبه هفته ی اینده.بعد اسمون به زمینم بیاد یکبار ازمایش میدم حتی اگر +باشم انشالله.خسته شدم از استرس .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دکتر آزمایشای همسرمو دیدپیشنهاد میکرو داد.بعد گفت عکس رنگیتو بگیر بیا بهت دارو بدم.اصلا از ازمایسای ...

عزیزم شما اول عکس رنگیت رو ببر بعد سونو میشی بعد دکتر برات آزمایش اگه لازم باشه مینویسه الکی ک نیستش شما هنوز یبار نرفته میخوای چیکار کنه.

با بیمه حدودا ۷۰۰ میشه آزمایش ها

فقطم باید نیلو بدی

سلام خانوما وقت بخیر من تو سیکل میکرو هستم چهارشنبه تخمک کشی دارم و بهم گفتن یکشنبه نزدیکی داشته باش ...

شاید به خاطر اسپرم همسرتون گفتن

باید سه روز قبل تخمک کشی یه بار خودشونو تخلیه کرده باشن

که من خیلی شیک به همسرم گفتم برو حموم خودتو ..... کن

بیچاره اونم انجام داد