2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دیروز رفتم سونو گفت ۷۵درصد پشت جفت هماتومه نه دردت تسکین پیدا میکنه نه خونریزی شیاف و امپول پرو ...

عزیزم حتما انوکسا یا هپارین یا اسپرینت و قطع کن 

امپولت و یه دونه زیاد کن و شیافت و یه دونه زیاد کن 

و فقط استراحت کن انشاللله میمونن

انقد بدم میاد کلا انرژی منفین

اصلا نگران نباش رعایت کن عزیزم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بسلامتی عزیزم. من تا امروز ک ششمین روزم هست علائمی که ندارم یبوست و نفخ دارم و کمر درد از همون رو ...

من دو تا جنین سه روزه همین دوتا رو هم داشتم والا

ذخیره تخمدانم ./۷ هست و دو تا تخمک داشتم نمیدونم چرا انقدر کم بود امپولم پرگووریس بود که به نظرم تخمک با کیفیت میداد ولی تعداد کم مشکلم همین کم بودن ذخیره تخمدانم بود فقط ولی شوهرم مشکل تحرک اسپرم داره که بعد از یکسال اقدام کردیم 

سلام عزیزم روز ۱۲ هستم بی بی گذاشتم مثبت شد و اینکه دوشنبه روز ازمایشم هست به نظر شما زودتر ازمایش ب ...

عزیزم شک نکن انشالله صد در صد بارداری اصلا امکان نداره برای اون باشه فردو برو ازمایش🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها من هر وقتی سمت راست نافم درد میکنه با خط بیکینیم ،،تیر تخمدان هم دارم که گذاشتم پای پانکچر ،،روز چهار انتقال هستم و اصلا هم استراحت نداشتم ،به نظرتون این دردا نشونه ای چیزی هست یا طبیعیه؟؟😞😞

سلام.. من خيلي تازه واردم.. يكمي اطلاعات در مورد تخمك بي كيفيت و واگه راه حلي داره ميخوام دو مرتبه ...

سلام❤ خوش اومدی

شما قبلش مکمل چیا خوردی؟

اوابوست خوبه، پودر اینوفولیک،ویتامین ای، چهارمغز با عسل، اگه احیانا اضافه وزن داری یه مقدار کم کن، اینا خیلی موثره حداقل یه ماهو نیم قبل از پانکچر باید شروع کنی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اها ب خاطر این که تخمک زیاد داشتی پرسیدم ،پانکچر اذیت نشدی؟؟

من دو روز مونده بود به تخمک کشی خیلی کمر درد داشتم روز پانکچرم کمرم داشت از درد نصف میشد شکمم درد و باد کرد تا ۶روز اینطوری بودم بعدش خیلی بهتر شدم 

هایپر شدم البته قبل از شروع داروها دکتر بهم گفت احتمال داره هایپر بشی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وای نمیدونی چه لذتی داره مثلا فکر کنی جواب مثبت و چطور به همه اعلام کنی؟؟ تعییین جنسیتش چطور باشه ...

انشالله مثبت میشی عزیزم.توکلت به خدا باشه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
برای آماده سازی رحم دکتر نگفت چه کارها بکنی؟ تخمک اهدایی از خود مرکز گرفتی؟ ( ببخش عزیزم دوس نداشتی ...

ن عزیزم گفت اول تاسوم پریودی بیا مطب 

رفتم مطب دکتر واسطه برام دونر پیدا کرد 

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾