2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه شوخی نیست...همسرم موزیسین غرب کشور بودن و گوشیش زنگ خور بود اما میگفتم شاید واسه خاطر اینکه اسمی ...

عزیزم😔😔😔 خدا کمکت کنه، تو خودت اینهمه اذیت شدی چجوری دلش اومد واقعا...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@زینبی_بابا ‍ جونم ببخش من هی سوال میپرسم  یه قسمت لثه ام از دیشب متورم و دردناک شده به ن ...

الهی عزیزم اسمم آبی نشده، تو اعلانات ندیدم

گلم وقتی انتقال دادی بهترین دهانشویه آب نمک هست

مسواک و نخ هم بکش حتی اگر خون بیاد، اصلا مهم نیست

ظرف چند روز شاید یه ذره ورمش بیشتر بشه ولی خوب میشه 

اما*حتما یه دکتر برو که خیالت راحت بشه عفونت ریشه نیست*

منم خیلی دفه اول نیکان منو سوزوند من که تایید گرفته بودم هزینه سرم شد ۲۴۰ هزار تزریقش بیشتر شد اما ف ...

گلم اصلا نباید درمانگاه ساده بری 😱😱😱

باید اولا تزریق آروم باشه 

دوما دستگاه مانیتورینگ علائم حیاتی بهت وصل باشه 

بیمارستان الغدیر هم خیلی مناسب میگیره 

گلم اصلا نباید درمانگاه ساده بری 😱😱😱 باید اولا تزریق آروم باشه  دوما دستگاه مانیتورینگ علا ...

والا بقیه الله طرف گفت من دارم ماهی ۵۰ تا سرم میزنم اونم برا بیماری های خاص گفت هر کدوم ۲۵ دیقه ای بره خوبه فکر کنم دفه اول مانیتور زد ادم واکنش نداد دفه دوم لازم نباشه 

ترشح داشتن نشانه خوبی یا بد. اخه من هیچ علائمی. ندارم. فقط دو روز ترشحات سفید وغلیظ. ببخشید آ  دارم. روز پنجم

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
تیارا جان به نظرم چون شما ناباروري با علت نامشخص گفتن حتما ایمنی ها رو کامل بده، انعقادی ها رو فکر ک ...

ممنونم عزیزم ، گشتم پستی که بعد از آزمایشم بهم جواب گفتیدو پیدا کردم که نوشته بودید هم انعقادیه و هم ایمنی برای همین دوباره عکس نزاشتم من خیلی فراموشی گرفتم جوابها یادم میره ،،،، خوشبختانه جواب این آزمایشات قبل از نوبتی که برای دکتر ایمونولوژی دارم آماده میشه پس با این جوابها میرم ببینم چی میگه ،،، آخه امروز کلی خون ازم گرفتن و کلی هم هزینه کردم دلم میخواست دیگه با همین آزمایشات کارم راه بیفته البته اگه لازمه کاملتر انجام بدم مشکلی ندارم ، 

من در مورد دقت و درستی اش مطمئن نیستم عزیزم فقط قبلا آنا جون معرفی اش کرده بود https://tabaye.ir/e ...

والا من اونجا طبعم رو درست تشخیص نداد گفته بود دموی، دکتر طب سنتی رفتم بعد از نیم ساعت سوال و جواب گفت سودا معتدل که، تشخیص دکتر درست بود، طبع سرد داشتم و خودم نمیدونستم