2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دوستان خواهش جواب من را بدید من دوبار انتقال منفی داشتم دیروز رفتم سونوهردوتخمدان چندتا فیبروم داخل ...

نمیشه با طب سنتی رحم را پاک کرد

تا بحال امتحان کردی؟ رو بعضی ها عالی جواب میده

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگاری نوبتیه هممون خون دیدیم 😂😂اصلا نترس پروژرسترون رو زیاد کن هر کی مثبت شده خون دیده طبیعیه&nbs ...

آخه لکه نبود،قشنگ خون بود.الان از دیشب هر بار میرم دستشویی چند قطره خونابه میاد.

شما هم اینجوری شدی؟؟؟کی؟

ممنونم عزیزم والا هزینش که بالا هست پول سرم زیاد بهم اثر نکرد که تزریقش خیلی سوزوند.آخه برا ی سرم 3 ...

عزیزممم ایشالااا مامان میشی اینبار

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام علیکم بلاخره من دیروز سرم آی وی آی جی زدم هرسرم 1میلیون و 112تومن تزریقشم توی بیمارستان نیکان ...

منم سری اول تو نیکان رفت تو پاچم ۳۶۵ تومن گرفتن امروز نوبت دوم رفتم بقیه الله شد۸۰ تازه تزریقش ۳۹ شد گیر دادن باید دکتر اورژانس خودمون تایید کنه ۴۰ تومن ویزیت اون بود 

باید پرونده تشکیل میدادم که نه حالشو داشتم نه اعصابشو .اینهمه سال خرج کردم اینم روش مهم نیست فقط خدا ...

عزیزم اگهزود تر میگفتی بهت میگفتم دقیق کجا بری من دوباره بدون تشکیل پرونده دارم از یه نفر میگیرم ولی حالا دیگه هزینه کردی مطمنم نتیجه دلخواهتو میگیری امبد به خدا ☺️

ممنونم عزیزم والا هزینش که بالا هست پول سرم زیاد بهم اثر نکرد که تزریقش خیلی سوزوند.آخه برا ی سرم 3 ...

منم خیلی دفه اول نیکان منو سوزوند من که تایید گرفته بودم هزینه سرم شد ۲۴۰ هزار تزریقش بیشتر شد اما فهمیدم برای تزریقش نباید رفت اینجاها ،امروز دقیق ۳۹ تومن شد منم خیلی سوختم ۴۰ تومن ولی ویزیت طب اورژانس به زور کردنتو پاچم ،ولی مم پرسیدم حتی درمانگاه های ساده میزنن ۳۰ تومن 

آخه لکه نبود،قشنگ خون بود.الان از دیشب هر بار میرم دستشویی چند قطره خونابه میاد. شما هم اینجوری شدی ...

بهار جون من یهو یکم دل درد گرفتم و خون دیدم استراحت کن به دکترتم بگو احتمالا شیافتو زیاد میکنه