2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
حق داری عزیزم، هر چی بگی حق داری، ولی این دفعه فرق داره

😍🙆‍♀️ان شالله

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یلدا بمیرم برات شما اینهمه برای خوب شدن آزمایش شوهرت دعا کن بخاطر اون اینهمه سختی بکش اونوقت اون طور ...

اونقدر حالم بده که 2روز پریود بودم و الان قطع شد یهو

....فقط میخوام زودتر جداشم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم بمیرم برات اصلا دستم نرفت لایک کنم😢😢😢😢😢 خیلی برات ناراحتم خیلی خیلی 😭😭😭😭 خدا بهت صبر ...

اره خودشو نشون داد... اون الان خوشه که من رفتم...

چون جای گزینم کرده...

فقط میخوام هرچه زودتر ازش جداشم 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام علیکم کجایی امروز پیدات نیست دوباره رفتی بغل شوهرت و درنمیای😜😜😜 بیا فال منو بگو از دیشب م ...

سلام عزیزم

ببخشین نبودم

خیلی سرم شلوغه با این درسای هنرجوهام

خوبی؟ چطوری مامان مهربون

ارام جان.من فعلا امروز بی بی گذاشتم .کمرنگ هاله داره.عکسشم گذاشتم.

وای مینو مبارکه

من چند روز نبودم 

سرم با کار هنرجوهام گرم بود

واقعا بارداری😍😍😍

عکس شو ندیدم بفرست ببینم

خیلی خوشحالم کردی

دعا کن برای منم مثبت بشه

فردا آز دارم

اره خودشو نشون داد... اون الان خوشه که من رفتم...  چون جای گزینم کرده... فقط میخوام هرچه زودت ...

حتما چوبشو میخوره، ‌‌‌شک نکن فقط ما صبرمون کمه

آه دل مظلوم رو خود خدا جواب میده، خدا ناموست میشه و میزنه نابودش میکنه... 

واقعا خدا رو شکر زودتر شناختی، آخه آدم این قدر وقیح، خوش عیب داره و مشکل ناباروری، اون وقت با اعتماد به نفس رفته سراغ یکی دیگه...😤😤😤😤😔😔😔😔

اره خودشو نشون داد... اون الان خوشه که من رفتم...  چون جای گزینم کرده... فقط میخوام هرچه زودت ...

شما سنت ۲۳ هس؟

سنی نداری که 

بهتر هر چه زودتر بذار بره

خیلی بهتراش نصیبت می شن