2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
بله همون جاست اما انگار تابستون مجدد میره

ای بابا.ممنون عزیزم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله انشالله مامانی

سلام دوستم خوبي تو کلينيک رويش همه رو عمق رحم و خراش رحم انجام ميدن ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام عزيزم من دکتر رفتم گفت سيکلت بايد لانگ باشه بهم قرص ال دي داد که از پنج پريودم شروع کنم خوردن ت ...

معمولا کاری ندارن پریود بشی یا نشی .به عبارت دیگه اصلا مهم نیست.منم سیکل لانگ داشتم .البته پریود شدم ۵ روز بعد از تموم شدن ال دی.ولی اصلا مثل خونریزی پریود نبود.بیشتر شبیه لک بینی بود.رویان به من گفتن شاید پریود نشی که اصلا مهم نیست

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ای وای این چ حرفیه میزنی تازه اول راهی کلی درد و زحمت باید بکشی.کفش آهنین بپوشی.یه اندازه گیری چیزی ...

کدوم درد ؟؟؟ مگه بيشتر ي امپوله؟؟؟؟واي چي هست مگه؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
معمولا کاری ندارن پریود بشی یا نشی .به عبارت دیگه اصلا مهم نیست.منم سیکل لانگ داشتم .البته پریود شدم ...

مگه نبايد سوم پريودي بري برا سنو پانکچرت ؟؟ مهم نيست برا

پانکچرت پريود بشي يا نه ؟ بعد قرص ال دي رفتي يا سينافکت هم تموم شده رفتي؟؟؟

سلام دوستم خوبي تو کلينيک رويش همه رو عمق رحم و خراش رحم انجام ميدن ؟

خراشو که نه ولی اندازه گیری رو انجام میدن بعضیا آخه دهانه رحمشون بسته س باید چک بشه که روز انتقال به دردسر نیفتن.جنینا خراب نشن این همه زحمتتون بر باد نره

خراشو که نه ولی اندازه گیری رو انجام میدن بعضیا آخه دهانه رحمشون بسته س باید چک بشه که روز انتقال به ...

خراش ي خانومي رو اون روز انجام دادن انقد جيغ زد

خراشو که نه ولی اندازه گیری رو انجام میدن بعضیا آخه دهانه رحمشون بسته س باید چک بشه که روز انتقال به ...

ميشه راجب سيکل لانگ ي توضيح بدي برا کيا انجام ميدن؟

مگه نبايد سوم پريودي بري برا سنو پانکچرت ؟؟ مهم نيست برا  پانکچرت پريود بشي يا نه ؟ بعد قرص ال ...

نه عزیزم شما مگه الان سوم پریودیت نبوده که رفتی و این سیکل رو برات انتخاب کردن؟ خب همین مهمه دیگه.از این به بعد کنترل تخمدونات تو دست دکترته.با ال دی و سینافکت تخمدونات کنترل میشن که آماده بشن برا داروهای اصلی.من وقتی رفتم هنو سینافکت رو داشتم سونو شدم چون کیست داشتم گفتن چهار روز دیگه سینافکت رو ادامه بدم تا کیست از بین برن بعد از چها روز که کیست از بین رفت داروها رو برام شروع کردن.من اولش که خودشون بهم گفتن چه تاریخی برم برا سونو دوباره گفتم اگه اون روز هنوز پریود نشده باشم چیکار کنم؟ لازمه زنگ بزنم تاخیر بندازم نوبتمو گفتن نه مهم نیست دیگه اون موقع

ميترسم مشکلي برام پيش اومده باشه من مشکلي نداشتم بخدا خسته شدم ديروز اولين سنو رو انجام داد واژينال ...

مگه باید حتما مشکلی داشته باشی تا این سیکل رو برات انتخاب کنن یا عمق رحم اندازه گیری بشه.خب منم هیچ مشکلی ندارم و هم سیکل لانگ داشتم هم عمق رحم اندازه گیری شد

.بعضی مراکز اندازه گیری عمق رحم جزء روتین کاراست.منم برا اندازه گیری عمق رحم خیلی درد داشتم

آب بهترین راهه، ایشالا که زود خوب بشی

دیگه دلم جا نداره😢😢😢

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
ميشه راجب سيکل لانگ ي توضيح بدي برا کيا انجام ميدن؟

ببین سیکل لانگ ربطی نداره که شما مشکل داشته باشی یا نه.دکتر بر اساس شرایط تخمدان و رحمت تشخیص میده سیکلت لانگ باشه یا کوتاه.معمولا کسانی که ذخیره پایین دارن سیکل کوتاه براشون انتخاب میشه فکر کنم. یکی ممکنه سیکل کوتاه بهتر جواب بده براش یکی دیگه هم ممکنه سیکل لانگ بهتر جواب بده براش.من هر دوتاش رو تجربه کردم.سیکل کوتاه فقط ۵ تخمک داشتم سیکل بلند ۱۶ تخمک داشتم.بنظرم به دکترت اعتماد کن و اینقد بابت این چیزا نگران نشو.اینا چیزای عادی تو این راه هستن و اصولا نوع سیکل انتخابی برا شما اصلا جای نگرانی نداره