2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
خداروشکر بسلامتی اونم هماتوم داشت درسته؟  اون چه کرد؟  شانس هماتوم سخته

خبر ندارم عزیزم ولی هماتوم تو بارداری ivf شایع هست، راه درمانش هم استراحت و مصرف پروژسترون و قطع مصرف انوکسا و آسپرین هست

خودم تازه دیروز فهمیدم چقد کیسه آب گرم میتونه کمک کننده باشه..روزای اول حس میکردم اثر نداره ولی دیر ...

عزیزم کیسه آب سرد بذار قبل و بعد از تزریق 

24 ساعت بعد کیسه آب گرم بذار، دیگه اصلا قلمبه نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که تا الان هر دفعه که سونو شدم گفتن لباس زیر هم دربیارین یبار بعد از اون میکروی ناموفقم قبل از ا ...

وای چه بد دکتر من تو پری میگن درنیار 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
   چقدر خوبه تو اونجور جاها دوست وهمدم پیدا میکنید.من که میرم مطب دکترا کنار دستیم میپ ...

من انقدر حرف میزنم منشی مطب هی میگه هیس شلوغ نکن بهم کل مریضای مطب و تو دستم میگیرم😂

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام خانومای گل.من این ماه منتظر پری بودم که برم برا انتقال ولی با امروز ده روزه عقب انداختم همینجور ...

بسلامتی گلم، مبارک باشه، ان شاءالله که همینطوره، خیلی لذت بخشه، ایشالا بخوشی بگذرونی

الهام جون ما امروز منتظر خبرای خوب از شما هستیم  اتفاقا منم یک دوست دارم هم اسم شما که بعد از ...

قربونت برم رفتم آزمایش دادم ولی هیچ امیدی ندارم آخه دیشب ترشحات مایل به قهوه ای رودستمال اومد امروز هم هست ..شروع خونریزی پریوده میدونم ..دیشب قطع امید کردم از خودم تا نصف شب گریه کردم وقتی ترشح دیدم فهمیدم نباید الکی امیدوار بشم البته هیچ علایمی نداشتم ولی باز دلم به لطف خدا خوش بود😔😔😔ساعات دو جواب میدن

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
@زینبی_بابا     عزیزم بی زحمت به این ازمایشا نگاه میکنی سی دی ها رو نداره و دو نورد دیگه ...

سلام.آزمایشگاه های شهرستان نمیتونن این ازمایش هارو به خاطر هزینه بالا و تخصصی بودن انجام بدن نمونه رو میفرستن تهران که با این کار هم هزینه برای شما بیشتر میشه وهم دقت کار کمتر .پس بهتره همون تهران انجام بدید.

آخ جونننننن من شمال و غذای شمالی دوست دارم میشه منم بیام زحمتت نمیشه بادمجون شکم پر بزار با مرغ ترش ...

قدمت رو چشمم عزیزم کلی خوشحال میشم خواهرام بیان خونم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....