2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046262 بازدید | 684508 پست
گلم من فقط آسپرين میخوردم تا هفته 9 انوکسا هم لازم نبود، آمپول پروژسترون 20 شب به خاطر لکه بینی زدم ...

این دکترم که منو بسته به آسپرین و آنوکسا و آمپول پروژسترون و شیافش و ...😕

حالا حالاها هم نمیخواد کوتاه بیاد

تازه شکر خدا لکه بینی هم ندارم و اینجوری میگه..اگه لکه بینی داشتم روزی هشتا میکرد از هر کدوم😂😂

چی میگی تو😤😤😤😤
نه لباس زیرتم در نمیاری ببخشید از بغل شورت سونو می کنن  اونقدرم که خونریزی نیست سرازیر بشه پد ...

من که تا الان هر دفعه که سونو شدم گفتن لباس زیر هم دربیارین

یبار بعد از اون میکروی ناموفقم قبل از این که بیایم تهران و رویان رو انتخاب کنیم رفته بودیم یزد مرکز دکتر افلاطونیان.بعد از سونو که بلند شدم بیام لباس بپوشم خون همینجور میزد بیرون کل اون اتاق رو به گند کشیدم🤣

خلاصه کثیف کاری فقط همون یبار بود این مدتی که من سونو شدم با اینکه گفتن لباس زیر رو هم باید دربیاری و خونریزی هام معمولا شدید هست تاحالا کثیف کاری نداشتم من

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهان از اون نظر  شهامی گفت یا مشفقی؟  قبلا آزمایش های ایمنی و انعقادی انجام داده بودی یا ...

انجام دادم مشکلی نبود . 

الان دیگه مدتیه رویان نمیرم .میرم دکتر اکرم شهامی 

اما الان که داروها رو نوشت. بهش دودل شدم 

. حالا برم پیش مشفقی ی مشاوره بگیرم .یا نه چیکار کنم بنظرت 

اصلا اینقدر خورد تو ذوقم دلم میخواد دکترو کلا عوض کنم 😔

بچه ها ازمایشگاه اومد از من خون گرفت

۹تا شیشه شایدم ۱۰ تا

و ازمایشگاهی میگفت ما چرا انقدر زیاد سابقه سقط داشتی گفتم نه 

ولی خوب خیلی زیاد بود

دعا کنید ایشالله چیزی نباشه

کل ازمایش های ایمنی انعقادی و تخصصی سقط بود بخاطر هماتوم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نه گلم اصلا، نه اعتقاد دارم، نه انجام دادم کاملا زندگی عادی داشتم، با یه کوچولو حتی فعالیت بیشتر&nb ...

اها ممنونم عزبزم.جنسیت نی نیت چیه؟ میگم روز چندم انتقتل شما متوجه شدی مثبت شدی

آره بابا بالاخره شجاعت پیدا کردم رفتم  شوهرم میگفت انقدر چرک شدی چرک هات نمیره خالی میبندهدهاا ...

همسن منی شما😎

مشکلتون چی بود؟میکرو کردین؟

رفتی ازمایش؟

من فعلا اول راهم

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
آهان از اون نظر  شهامی گفت یا مشفقی؟  قبلا آزمایش های ایمنی و انعقادی انجام داده بودی یا ...

سلام

از سیمایی چخبر؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
شما دردی حسی چیزی هم داری؟؟ من شب اول فقط کمردرد داشت بعد الان خوب خوب شدم صبحی دوسه تا تیر کوچیک پا ...

گاهی کمرم درد میگیره.وگاهی کشاله ران سمت راست وزیر دلم تیر میکشه. احساسم میگه نگرفته.

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش

من امروز  روز 4 انتقالمه گفتن آمپول اچ سی جی نصفشو تزریق کنم.. امپولمو خودم میزنم... نه تا خط بودموادم تقریبا تا رو عددنیم  تزریق کردم درسته؟؟ .. هی میگم نکنه اشتباه زده باشم... یا کم باشه

گاهی کمرم درد میگیره.وگاهی کشاله ران سمت راست وزیر دلم تیر میکشه. احساسم میگه نگرفته.

مال منکه دیروز دوتا تیر خفیف زد طرف تخمدان راستم اینا یا زیر شکمم. دیگه اصلا نه دردی دارم نه هیچی.. کمرمم روزای اول یه کم درد بود ولی دیگه نه همونم خوب شده.... امروز اچ سی جی داشتم گفتن نصفشو بزن الان نصفشو تزریق کردم.. من سعی میکنم به گرفتن یا نگرفتن فک نکنم ولی انگار هیچی داخلم نیس

مال منکه دیروز دوتا تیر خفیف زد طرف تخمدان راستم اینا یا زیر شکمم. دیگه اصلا نه دردی دارم نه هیچی.. ...

مطمئن باش چند روز دیگه با خبر خوش میای. من دلم برات روشن. چند تا انتقال دادی

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
باران جون عزیزم بله ۴ تا رو با هم تزریق میکنن.... برا هر ۲۰ کیلو وزن یه سرم پنج گرمی تجویز میشه!!!!

این سرم برای چی هست عزیزم من که ۸۰ کیلو هستم ۴ تا برام میخان بدن ؟من الا تو مرحله تزریق سینال اف خودکاری و منوتروپین هستم 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏

بچه هاا امپول اچ سی جیم تا آماده ش کردم بزنم یه رب ساعت بیس دیقه طول کشید چون نمیتونستم بکشم تو سرنگ دفعه اولم بود... فاسد نشده تو این مدت بیس دیقه تو دستم   بیرون یخچال؟؟..