2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
واقعا😍😍😍😍 کلی ذوق میکنم بهم بگن کوچولو مرسی عزیزم خوشحال شدم🙈🙈🙈🙈

قربونت برم آره عزیزم سنی نداری ولی با همین سن کم کلی کمالات و دانش داری خیلی هم مهربونی خوش به حال همسرت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم رفتم آزمایش دادم ولی هیچ امیدی ندارم آخه دیشب ترشحات مایل به قهوه ای رودستمال اومد امروز ...

اینطوری فکر نکن چند تفر اینطوری بودن و مثبت شدن عزیزمممم ایشالا ۲ دلت خوش میشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قربونت برم آره عزیزم سنی نداری ولی با همین سن کم کلی کمالات و دانش داری خیلی هم مهربونی خوش به حال ه ...

سلام‌عزیزممم خوبی؟ 

میگم‌من فقط تا سوم پری خون داشتم از پریشب شروع کردم به آسپرین خوردن دیشب خیلی ببخشید خون ابه دیدم امروز ندیدم دیگه ماله آشپرینه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من که تا الان هر دفعه که سونو شدم گفتن لباس زیر هم دربیارین یبار بعد از اون میکروی ناموفقم قبل از ا ...

فکر کنم پرشکهای ابن سینا همه عین هم رفتار میکنن پژشک منم میگه لباس زیر در نیار 

نخور کله پاچه  طرفای ما میگن زن حامله نخوره، بچه هاش زشت میشن خخخخ

ای خواهر زشتشم قبول دارم فقط خدا سالمشو بهم بده اینبار

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

@زینبی_بابا

عزیزم اگه اشتباه نکنم گفته بودی همزمان با سزارین قراره کیستتم برات بردارن الان داشتم لایو دکتر پادمهر و میدیدم که تاکید داشتن این کار اشتباهه و قانون این اجازه رو به دکترای متخصص زنان  نمیده که همزمان با عمل سز اندو و فیبرم یا هر عمل دیگه ای رو انجام بدن میدونم خودت استادی گفتم ی تحقیقی بکنی اگه درسته اجازه ندی به کیستت دست بزنن

خدا جونم شکرت...
واقعا؟  پس چرا اینقدر هی میگن عارفی و معروف شده....  اطلاع نداری رزاقی هنوز ابن سینا هست ...

اکبری رو من هم شنیدم خوبه.

گویا با سونو هم انتقال میده. اگر اشتباه نکنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
@زینبی_بابا عزیزم اگه اشتباه نکنم گفته بودی همزمان با سزارین قراره کیستتم برات بردارن الان داشتم لا ...

منم دوستم قرار بود اینکار رو لکنه ، ولی دکترش نتونست. دکتر معینی تو بهمن.

خلاصه بخاطر خونریزی بیخیال شد و بخیه زد.

اره بابا .جدی هروقت خواستی بری بهم بگو

ثمین جون خوبی من زنگ زدم الزهرا بزور جوابمو دادن چرا اینطورین اینا به خدا اشک تو چشام جمع شد بهش گفتم چطوریه باید وقت بگیرم گفت تا 12 ظهر باید اینجا باشی بعدازظهر ویزیت بشی گفتم یعنی نیاز به وقت گرفتن نیست گفت چرا عزیز باید وقت بگیری تا گفتم چطوری از کجا وقت بگیرم قطع کرد😭😭بزور جواب میدن دیگه روم نمیشه زنگ بزنم😞😞

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
فکر کنم پرشکهای ابن سینا همه عین هم رفتار میکنن پژشک منم میگه لباس زیر در نیار 

ابن سینا اوایل یادمه بعضی دکترا میگفتن یک لنگه شلوار و لباس زیر رو در بیارین.

ولی سری دوم ک رفتم اینکار رو کردم دعوام کرد، گفت فقط کنار بزن.

معذرت میخوام ولی من دقیقا قبلش میرفتم دستشویی و پدم رو عوض میکردم ، هیچی معلوم نبود.

قربونت برم رفتم آزمایش دادم ولی هیچ امیدی ندارم آخه دیشب ترشحات مایل به قهوه ای رودستمال اومد امروز ...

عزیزم تا زمانی که پروژسترون مصرف کنی که پریود نمیشی وقتی قطعش کنی پریود میشی البته تا جایی که من میدونم 

ان شاالله که خیره خدا دلتو شاد کنه