2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
بچه ها از سمانه وسیما خبری نیست ؟؟!!!!

راست میگیا، امیدوارم هرجا هستن خوب باشن هم خودشون هم جوجه هاشون

@سمانه233    

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره به خدا یکبار تو داروخانه خانمه برگشت گفت شما هنوز موفق نشدید😂😂

انشالله مثبت شدی برو بهش مژدگونی بده بگو موفق شدیم  

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
عزیزم یه چندتا بیمارستان زنگ بزن احتمالا نداشته باشن هم راهنماییت میکنن. اما فکر کنم بیمارستانای دول ...

وای خیلی ذهنم درگیرشه ...فقط یه بیمارستان خصوصی انجام میده اونم خیلی میگیره .اصن روم نمیشه به شوهرم بگم 😂😂۸۰۰ تومن میگیره تزریق میکنه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
باشه چشم ناامید نمیشم منظورم واسه بچه های بعدی بود باباخره باید ۴ یا ۵ تا بیارم قشنگ دهنه خیلیا بست ...

4 5 تا رو خوب اومدی. خودمم با بچه زیاد موافقم. حداقل 4 تا       

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آز من مثبت شد با بتای 385

ای جااانم بیا از تجربیاتت بعد انتقال بگو ماهم استفاده کنیم عزیزدلم

انشالله بارداری سالم و عالی رو پشت سر بزاری

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
آره بخدا قشنگ خونه شلوغ باشه بزن و بکوب و برقص و شادی و حسابی کولاگ باشه😉😉😉

چه دخملی شوهرت چه کیفی کنه بااین همسر شادوشنگول

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

وای خیلی ذهنم درگیرشه ...فقط یه بیمارستان خصوصی انجام میده اونم خیلی میگیره .اصن روم نمیشه به شوهرم ...

حق داری هزینه ها خیلی بالاست. چه خبره؟ 800 تومن؟!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
حق داری هزینه ها خیلی بالاست. چه خبره؟ 800 تومن؟!

خخخ آره ...😂😂 هشتصد خیلی خدایی...خیلیا که پرسیدم توی تهران که پایتخته و هزینه ها بالاس با نهایت ۱۲۰ و دویست تومن تزریق کرده بودن خیلیام کمتر ...

اینجا نوبرشو آوردن

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
بچه ها این دوستم که مثبت شده هر چی زنگ میزنه رویان دیگه درست حسابی جوابشو نمیدن میگن دیگه باید تحت ن ...

اگه تا الان آمپول استفاده میکرده از این به بعدم همون آمپولو بزن چون منم همیندفه از دکترم پرسیدم میشه به جاش شیاف استفاده کنم گفت نه روال قبل رو ادامه بده .

چقدر بیفکرن واقعا این بنده خدا این وسط گیر کرده اگر تهران هست دوستون من شماره مطب دکترمو بدم زنگ بزنه بفهمه بارداره زود وقت میده از این بلاتکلیفی ام در میاد دکترمم خیلی دلسوز و کارش عالیه

لیانای عزیزم لطفا من رو بخاطر شیطنت امشبم ببخش. دوست خوبم خدا میدونه که تو درد و ناراحتیت قلبا شریکم ...

عزيزم ي سوال داشتم من راهم تا کلينيک خيلي دوره شهرستانم براهمين امروز صب پريود شدم شروع کردم لک بيني گفتم حرکت کنيم که تا فردا خون ريزي شه سنو اولم برا پانکچر شروع شه ولي خبراز خون ريزي نيست همش لک سياع هست چيکار کنم بنظرت

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ثمین جان خدا میدونه مثبت شدن کل بچه های تاپیک یه طرف مال شما یه طرف، با اینکه نمیدونم برگ چه درختی ه ...

ممنونم مرضی جان.توکل برخداامیدوارم اینبار دست خالی نمونم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام بچه ها یه سوال کسی واریوپمتیل۳/۷۵زده تا حالا میدونید چقدر بعدش پری میاد من دکترم دوتا داده دومیش آخرای دی باید بزنم بعدش پری شدم برم انتقال یه جا خوندم تا دوماه بعدش پریود عقب میوفته اون وقت که تو عید پریود میشم چیکار کنم همه چی بهم میریزه به خاطر آندومتریوز دکتر داده پریود نشم با اولین پریود انتقال بدم😥

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕