2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
نه واسه من خیلی راحت بود اتفاقا خودم میزدم آخراش یاد گرفته بودم😏

وای من فوبیای آمپول دارم عمرا بتونم خودم بزنم.دور نافی هارو موقع تزریق نفسم روحبس میکنم وچشمامم روهم میبندم یه بار یه پرستاربیچاره ۳بارصدام زد  تا جوابشو دادم بیچاره گرخید    

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لی لاجون مگه دکتر برات تجویز نمیکنه یا نمیگه از کی شروع کنی؟ همینجوری خودت میگیری؟

شادن عزیز دکترم بخاطر اینکه بتونم پیدا کنم ماه پیش برام 10 تا 300 واحدی نوشت گفت داروت رو بگیر و اول تا چهارم پریود بیا سونو.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فردا حتما می نویسم من به ستاره ها خیلی اعتقاد دارم چون اونا روی همه آدمها تاثیر میزارن

اینم قضیه ستاره ها فکر منم باش

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

واای ممنون بخدا  میدونی اخه من خیلی موقع معاینه و سونو خودمو سفت میگیرم گفتم بابیهوشی انجام بد ...

آخه بیهوشی عمل قلب باز نیست که عزیزم. یه چیزی در حد خواب عمیق چند دیقه ای هست. انقباض رحم خودش مانع لانه گزینی میشه. حالا زینب جون فردا اگه بیاد و پستت رو بخونه کامل بهت توضیح میده و دلت رو قرص میکنه.

اینجا کسی که ivig تزریق کرده باشه و شیرازیم باشه نیست? لطفا کمکم کنین 

کجا تزریق میکنن تو شیراز

@زین    عزیزم شما آی وی آی جی تزریق کردین؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
منم بعد ال دی و میکرورلین اینقد پریودم کم بود اصن شک داشتم پریود هست یا نه که دکتر رفتم گفتم پریود ش ...

برات انتقال دادی؟؟کی بود انتقالت

من امروز روز اولم بود خودم پد عوض میکردم ک دیر نشه وگرنه خیییلیییی کم بود درصورتی ک ماهای قبل من افتضاح بودم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
منم دفعه بعد بیهوشی کنم نه بهتره؟؟

نفوس بد نز ن دفعه بعد نداره😡😡😡😡

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

اینجا کسی که ivig تزریق کرده باشه و شیرازیم باشه نیست? لطفا کمکم کنین  کجا تزریق میکنن تو شیرا ...

عزیزم یه چندتا بیمارستان زنگ بزن احتمالا نداشته باشن هم راهنماییت میکنن. اما فکر کنم بیمارستانای دولتی حتما انجام میدن. حالا نه همشون ولی اکثرشون.

آخه بیهوشی عمل قلب باز نیست که عزیزم. یه چیزی در حد خواب عمیق چند دیقه ای هست. انقباض رحم خودش مانع ...

مرسی ببخشبد انقد سوال پرسیدم😘😘😘😘

شبت خوش دوست گلم

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
شیطون رفته تو جلدت؟ دفعه بعد کدومه؟ فعلا همین دوتا که تو دلتن رو بزرگ کن. ناامیدی ممنوع!!!

باشه چشم ناامید نمیشم

منظورم واسه بچه های بعدی بود باباخره باید ۴ یا ۵ تا بیارم قشنگ دهنه خیلیا بسته بشه😜😜😉😉