2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
سلام به همگی من دیروز دوتا جنین 3روزه انتقال دادم.ازهمون لحظه تا الان دلدرد شدید دارم

ثمین جان خدا میدونه مثبت شدن کل بچه های تاپیک یه طرف مال شما یه طرف، با اینکه نمیدونم برگ چه درختی هستی ولی خدا میدونه از ته قلبم برات دعا میکنم که ایندفعه مامان شدی و ما رو هم خوشحال میکنی عزیزم 

ان شاء الله، به امید خدا 🙏🙏🙏

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مبارکه دوستممممم.....به سلامتی....امیدوارم حسابی بچسبن به دل مامانشون تا ۹ ماه صحیح و سالم... توروخ ...

مرسی عزیزم .من که کلا همیشه کلکسیون علائمم به خاطر مصرف بالای قرصام .اصلا فکر نمیکنم بهش.حتما خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااای چی میگییییییییی شوخیه نه؟خدا مرگم بده باورم نمیشه    

نه ثمین جان متأسفانه واقعیت داره، خییییییلی داغونمون کرد، نمیدونم چه حکمتی تو این اتفاق هست، فقط خدا میدونه 😔😔😔😭😭😭

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
انشاالله که ایندفعه مثبتی 🙏🏻🙏🏻 شماالزهرا زیرنظر کدوم دکتری میشه اگه مشکلی نیست بگی؟

مرسی عزیزم انشالله

دکتر رویا کبودمهری 

والا 98% میکروهاش +هستش من 3بار پیششون انتقال دادم 2بار + شدم یکبار منفی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم بسلامتی انشالله بحق فاطمه زهرا دوقلو بشن برات بغلشون کنی شیرشون بدی😍😍

ممنونم عزیزم انشالله توکل برخدا

آز من مثبت شد با بتای 385

الهی شکر مبارکت باشه عزیزم 

سلام، بسلامتی و دل خوش، ایشالا 9 ماه بارداریو بخوبی بگذرونی

مرسی عزیزم کاشکی بگیره

عزیزم به ما تاکید کردن که مثانه تونو خالی کنید.بعد بردنمون واسه انتقال.ببخشید ولی جلو چشم پرستار رفت ...

وای وای ما با سونو انتقال میدیم فکر کن مثانه در حال ترکیدن انتقال داد بعد 1ساعت از ریکاوری اوردن بخش منم عادت ندارم ببخشید رو لگن گفتن لگن بیاریم گفتم نه که نه 4ساعتی که اونجا  خوابیدم مثل مار پیچیدم به خودم .اخه این مثانه پر چه صیغه ایه بدترین بخش انتقاله

خانوما قبلا آمپول سینال یا گونال خودکاری بودن چرا دیگه خودکاری نمیزنن کسی جدیدن زده خیلی راحت بود تز ...

منم پارسال برای iuiسینال زدم پودر ومحلول بود تزریقاتی خودش قاطی میکرد.واسه من پرستارا از هوا آمپولو فرو میکردن توشکمم.من بیشتر نحوه تزریقش برام درد داشت

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
منم همینم تو این ده روز فقط سه بار تخلیه شدم اونم با وجود توالت ایرانی

وای خوش به حالتون/من همیشه همینن از وقتی انتقال میدم تا 10روز ببخشید اسهال شدید میگیرم فقطم بخاطر داروهای لعنتی

الان روز سیزدهم پس فردا میرم آزمایش و التماس دعا دارم برای خودم بقیه دوستان منتظر

الهام جان انشالله مثبتی گلم .به امیدخدا مامان شدی

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
خیلی سخت بود  اگه بدونی چه فشاری بهم اومدچه قبل انتقال چه بعد انتقال با اینکه خصوصی بود ببخشید ...

وا خدمه ی الزهرا انقدر خانومن بخدا هربار اصرار میکنن لگن بیارم برات .تازه منو با ویلچر میبرن دم ماشین حتی به شوهرم اجازه نمیدن ویلچر رو برونه همه کار خودشون میکنن خدا خیرشون بده

آخی عزیزم من برای همه تون دعا کردم بخدا  هم امروز که فهمیدم این روزا که استراحت میکردم

مبارک باشه عزیزم.  انشالله به سلامتی و دل خوش.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین