2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046350 بازدید | 684509 پست
آه خودتو‌میگم‌خانوم چطوری ؟!؟!

قربونت برم مرسی منم پس فردا آزمایشم..همش فکر اینم که چی میشه یعنی مخصوص دم به دیقه چشمم اشک..اینطوری نبودما از امروز شروع شده ..خیلی سخت روز آزمایش ..ماری جون برایه منو همه منتظرا دعا کن انشاءالله به حق این شب عزیز خیلی زود خبر بارداری تو تو همین تایپیک بدی عزیزم..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
چوب خشک😐😡😡 بگو شما بلدین زیاد بزایین به اونا چه من چون کلا آدم رک هستم کل خانواده  میرسه ...

منم بگووووو لطفا🤣

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هاااا این سوالمو جواب بدین توروحدا

عزیزم نه اصلا اینطور نیست. اتفاقا اگه خودتو سفت بگیری یا بترسی و رحمت منقبض شه بدتره. حتی خیلی از دکترا به مریضاشون با بیهوشی پیشنهاد میدن البته با توجه به شرایط.

ممنون بابت دعا این چه حرفیه زدی که لایق دعا نیستم و گناهکار. خدا خوب از دل بنده هاش خبر داره عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها این دوستم که مثبت شده هر چی زنگ میزنه رویان دیگه درست حسابی جوابشو نمیدن میگن دیگه باید تحت ن ...

عزيزم راجب رويان نميدونم فقط ميدونم شياف هارو مقعدي حتما بزاره

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
فیلم بازی کن شاکی برو بگو امان از این دکترا هی میگن باید بتا بدی 🤪🤪🤪🤪

از دست تو ماری جون ...دیگ دستم رو شده هر چی بگی هم میفهمن ..انشاءالله اینبار سربلند از اونجا بیام بیرون برگه امو نشون همه بدم..خدایا یعنی میشه🙏🙏

عزیزم نه اصلا اینطور نیست. اتفاقا اگه خودتو سفت بگیری یا بترسی و رحمت منقبض شه بدتره. حتی خیلی از دک ...

واای ممنون بخدا 

میدونی اخه من خیلی موقع معاینه و سونو خودمو سفت میگیرم گفتم بابیهوشی انجام بدم که حداقل این استرس لعنتی نباشه

ولی یکی از کارمندای اونجا ترسوندم..گفت مادر توی حالت هوشیاری باشه درصدش گرفتنش بیشتره 

ولی بیهوش باشی خوب نیست منم دو دل موندم

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
ااا جدی؟ چند واحدی؟ من 10 تا 300 دارم. اینجا پیدا نکنم نهایتا میگم یه نفر از اونور برام بیاره. یا هم ...

لی لاجون مگه دکتر برات تجویز نمیکنه یا نمیگه از کی شروع کنی؟ همینجوری خودت میگیری؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
باشه گلم ممنونم

فرتيژست هم شياف خوبيه همون هم عاليه فقط مقع

د بزاره

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
قربونت برم مرسی منم پس فردا آزمایشم..همش فکر اینم که چی میشه یعنی مخصوص دم به دیقه چشمم اشک..اینطوری ...

ای عزیزم ایشالله این کم طاقتیت از عوارض بارداری باشه خدا بزرگه ایشالله برات خواسته دلت بزرگه برای همه آیت‌الکرسی میخونی برای آرامشت میخونم و برای مثبت شدنت ایشالله دانت سبز بشه بعد من بیام انتقال بدم بگم مامان الهام با نینی هات برام دعا کن🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤰🤰🤰🤰🤰اینم مامان الهام

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

من طبیعی باردار شدم،تاریخ آخرین پریودم ۱۴ آبان بود،۷ هفته و ۵ روز بودم که رفتم،دستگاه سونو دکترم صدا ...

آره خدا رو شکر تشکیل شده،دکتر توو مانیتور بهم نشون داد.ولی گفت برا صدای قلبش دو هفته دیگه بیا

حالا شما با آزمایشگاه مشکل داری من با بی بی چک شهرکوچیک چندتا شبا دوتا داروخانه شبانه روزی داره ماهم ...

آره به خدا یکبار تو داروخانه خانمه برگشت گفت شما هنوز موفق نشدید😂😂

لیانای عزیزم لطفا من رو بخاطر شیطنت امشبم ببخش. دوست خوبم خدا میدونه که تو درد و ناراحتیت قلبا شریکم. فقط حس کردم که دوستامون نیاز دارن یه کم حواسشون پرت شه از استرس آزمایش و غیره. اما خدای بالاسرم شاهده و این رو بدون که قلبا شاد نیستم و عجیب دلتنگم. امیدوارم حلالم کنی و دلت نشکسته باشه از من. تو تمام لحظاتی که تایپ میکردم جلوی چشمم بودی. میبوسمت عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ای عزیزم ایشالله این کم طاقتیت از عوارض بارداری باشه خدا بزرگه ایشالله برات خواسته دلت بزرگه برای هم ...

قربونت برم انشاءالله خدا از دهنت بشنوه ..خیلی شرمنده ام میکنی برام دعا میکنی خیلی ممنونم🙏🙏