2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست

بعد از انتقال. میشه به پهلو خوابید یا فقط به پشت باید خوابید

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
منم خیلی حرف میزنم دعواشونم میکنم تهدیدم میکنم که نرن یه موقع الان روز ۱۰ انتقالمه

آخیییی عزیزم😄😄

منم یه وقتایی حرفام با مهربونی و قربون صدقه شروع میشد تا آخرش که تبدیل و به تهدید و دعوا میشد😅😅😅

اون آخرا که دیگه پاک قاطی کرده بودم..میگفتم اگه نیاین تو دلم خودتون ضرر کردین😓

البته بعد مثبت شدنم کلی معذرت خواهی کردم😁

چی میگی تو😤😤😤😤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راحت هستین با کار کردن? منظورم آینه که انشالله تا زایمان میرین سرکار?

خداروشکر جاییکه کار میکنم کارم سنگین نیست، حداقل تا پایان 7 ماهگی که ان شاء الله میرم سرکار، ولی صددرصد ماه آخر رو استعلاجی میگیرم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم مشکلی نداره اگر همزمان با داروهای شیمیایی نباشه

شیمیایی یعنی چ داروهایی گلم؟مثلاقرص ژل رویال یا کیوتن شیمیایی محسوب میشه یا فولیک اسید؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها من گفتم دیشب کمی لک دیدم،برای قلب جنینم میخواستم چهارشنبه برم که هشت هفتم کامل شده باشه ولی د ...

عزیزم شما تاریخ انتقالت کی بوده،من توو هفته ششم هستم،رفتم قلبش تشکیل شده بود.صدای قلبش رو هم شنیدی؟؟؟؟

عزیزم تهدید چیه بهشون وعده های خوب بده😅😅😅 مثلا بگو میبرمتون پارک، براتون اسباب بازیای خوشگل میخرم ...

😬😂😂😂

اونارم میگم به خدا

تهدیدممیکنم که اگه برین وای به حالتونه

سلام زینب جون خوبی امروز روز اول پریودمه ماه قبل طرازی بهم ال دی داد وسطشم میکرولین زدم واسه اندومتر ...

منم بعد ال دی و میکرورلین اینقد پریودم کم بود اصن شک داشتم پریود هست یا نه که دکتر رفتم گفتم پریود شدی نگران نباش

عزیزم شما تاریخ انتقالت کی بوده،من توو هفته ششم هستم،رفتم قلبش تشکیل شده بود.صدای قلبش رو هم شنیدی؟؟ ...

من طبیعی باردار شدم،تاریخ آخرین پریودم ۱۴ آبان بود،۷ هفته و ۵ روز بودم که رفتم،دستگاه سونو دکترم صدا رو پخش نمیکنه ولی دکترم گفت ۱۶۰ هست ضربانش و تکوناشو داخل مانیتور نشونم داد.

اگه دکترت گفته که قلبش تشکیل شده که خیلی خیلی مبارکه عزیزم😘😘

من تو هفته ۶ که رفتم دکتر قلب رو ندید