2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046681 بازدید | 684536 پست
دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

نههههههه

توروخدااااااا

واقعااااا

ما تیکرمون باهم بود ای خداااااا😭😭😭😭😭

چرا. مگه چی شده؟؟

چند روزه منتظرشم جوابمو بده

وای عزیزم. بمیرم براش. چرا اخههههه😭😭

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم می خوای برات غذا درست کنم بفرستم؟ نمی دونم چه کمکی می تونم بکنم ولی هر کاری فکر میکنی بهت ...

ممنون از محبتت عزیزم...همیشه به من لطف داشتی ...ان شاء الله چند روز دیگه خبر خوش بارداریتو میدی تو تاپیک.بارداری شیرین و بی دردسر😘😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بمیرم سارا جون شما هنوز حالت خوب نشده ..خدا خودش رحم کنه بهت خیلی زود خوب شی انشاءالله 

خدانکنه عزیزدلم...خدا نی نی های تو دلتو حفظ کنه برات💖💙..کی ازمایش داری؟ببخشید من نمیرسم از بی حالی همه تاپیکو بخونم 

سارا جون درکت میکنم خیلی سخته.ایکاش میتونستم کاری برات بکنم.فقط بجای پنتو پرازول یه قرص دیگه که از ه ...

ممنون عزیزم...یکی از دوستامم میگفت این قرصو امروز که دکترش بهش داده..امشب میفرستم بگیره برام ببینم بهتر میشم..ممنون از راهنماییت 💙💖

سارا چرا روت نمیشه غر بزنی؟ اینجا تنها جاییه که بدون نگرانی میتونی هرچقدر دلت میخواد ابراز ناراحتی ک ...

ممنون از محبتت عزیزدلم..امشب میخام جمع کنم برم خونه مادرم.برم ببینم بهتر میشم ..دعا کن برام لطفا 💖💙 کم اوردم رسما 

خودتون امپولارو میزنید؟ سخت نیست...من موندم غصه امپولاشو چجوری بزنم هی باید بریم بیرون بزنیم

بله فدات بشم خودم میزنم نمیتونم هی برم درمانگاه فقط اگه عضلانی باشه باید برم 

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢، یعنی از تو مظلوم تر ندیدم به خدا هی میگم چرا این سارا خوب نمیشه، نگو دلت پر ...

ببخشید عزیزم ناراحتت کردم.خیلی سعی میکنم انرژی منفی ندم تو تاپیک ولی بعضی وقتا واقعا کم میارم و درمونده میشم😭 دلم میگیره وقتی هر وقت میبینن یا زنگ میزنن میگن که تو که میدونستی حالت بد میشه چرا میاوردی یکی دیگه..حرفای خودشون یادشون نیست که به چه روزی انداخته بود منو.یعنی دهن این مردمو نمیشه هیچ وقت بست.میگم حالم خرابه میخندن بهم.مسرخدم میکنن.باورت میشه؟😭 انقدر دلم میگیره.میگم کمک که نمیکنید این ناراحتی های روحی دیگه چیه تزریق میکنید!!

امروز با سرویس دخترم هماهنگ کردم که چند روز بیاد از خونه مادرم ببردش مدرسه.برم چند روز بمونم اونجا ببینم تاثیری داره تو حالم ...

ممنون که حرفامو گوش میدی و میفهمی چی میگم 💙💙💙💙

ببخشید عزیزم ناراحتت کردم.خیلی سعی میکنم انرژی منفی ندم تو تاپیک ولی بعضی وقتا واقعا کم میارم و درمو ...

دخترتون چند سالشه؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
واي ممنون عزيززم که جواب دادي خدا خيرت بده هزينت چقدري شد 

والا من پارسال پانکچر کردم 3200 شد.انتقال 1100شد.داروهام 3_4تومن یا بیشتر ...درمورد هرکدوم سوال داشتی بیا پی وی بپرس.من از پرسنل اونجا بودم

😁😁😁😁

سلام عشقم چطوریایی؟؟

منکه با یبوست و نفخ نابودم یعنی نابود.

دیشب یکی از خولهرام ک در جریانه اونده بود پیشم تا ۴ صبح داشتیم غیبت میکردیم 😜😜😜😉😉

امروز ظهر ۴ ساعت خوابیدم کمبودم جبران بشه🤣🤣

@samin11   عزیزم انتقال داشتی امروز به سلامتی؟

الهی که نه ماه دیگه به سلامتی و دل خوش بغل بگیریشون 💖💙

بچه ها همه واسه ثمین عزیز و تو دلی هاش دعا کنید لطفا که ان شاء الله این دفعه با نتیجه مثبت دل خودش و خانوادش شاد بشه 💖💙