2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046619 بازدید | 684533 پست
فدات شم من اون دو هفته انتقال همه کار کردم، همه کار جز نزدیکی و چیز سنگین بلند کردن  اگر قرار ...

نه استراحت مطلق نیستم فقط کار سنگین نمیکنم و غذا نمیپزم همین وگرنه از روز اول تو خونه راه میرفتم.

کمرم خشک شده و قلنج حسابی داره.

میخوام پنجشنبه آز بدم نمیدونم کارم درسته یا غلط اما میخوام امتحان کنم.

ببخشید یه سوال دیگه خیلی دستشویی لجیش دارم عب نداره برم؟ اخه چون شیر سویا و آب و نشاسته خوردم نمیشه

نه گلم هر وقت دسشویی داری برو

عزیزم اگر لووتیروکسین مصرف میکنی، دیگه شیر سویا نخور. اگر طبع سرد داری یا مستعد یبوست هستی هم نشاسته نخور

کلا تقلید نکن 😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه استراحت مطلق نیستم فقط کار سنگین نمیکنم و غذا نمیپزم همین وگرنه از روز اول تو خونه راه میرفتم. ک ...

عزیزم اگر جنین سه روزه داری، زودتر از روز 14 آزمایش نباید بدی😉😉 بی بی که اصلاااااااااا 

نه گلم هر وقت دسشویی داری برو عزیزم اگر لووتیروکسین مصرف میکنی، دیگه شیر سویا نخور. اگر طبع سرد دار ...

نه تیروئید ک نداشتم تا حالا.. طبعمم فک نکنم سرد باشه.. یه قاشق روغن زیتون میخورم

همه حرفات درسته عزیزم..مسئله اینجاست که من هیچ کمکی ندارم.دو هفته پیش دو روز بستری شدم.ولی چون دخترم ...

سارا جان کدوم شهر هستی؟

کاش میشد ما کمکت کنیم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
هر دو رو الان دارم با هم میزنم با گونال که تخمک خوب بهم نداد امیدوارم این بده 

آهان پس اگر با هم میزنی که باز فرق داره جریان 

امیدوارم عالی نتیجه بگیری عزیزم 

چه جالب، من فکر میکردم گونال برای همه خوبه ولی گویا این جوریم نیست، حداقل کمتر حرص میخورم از نایاب شدنش 

نه فقط لوپوس

الان چیکار کنم خب مشکل ایمنی داشته باشم با این معلوم نمیشه؟یعنی کافی نیست اینا دکترم با دلخوری نوشت همینم آزمایشگاهم پرسیدم گفت با توجه به وضعیتت نوشته دکتر بخواد بفهمه با همینا میفهمه ولی خودم استرس دارم😥

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
با سلام میخواستم ببینم برای تعیین جنسیت هم میشه آی یو آی کرد واگه دکتر خوبی برای تعیین جنسیت با رو ...

سلام عزیزم بله با iui میشه ولی 70 درصد احتمال داره جنسیت مطلوب رو باردار بشی 

خود iui احتمال بارداری باهاش زیاد نیست، 20 در صد در هر سیکل

آهان پس اگر با هم میزنی که باز فرق داره جریان  امیدوارم عالی نتیجه بگیری عزیزم  چه جالب، ...

فدات بشم عزیزم .. من کلی گونال زدم جالبیش  یه دونه جنین داشتم با این که ذخیره تخمدانم خوب بود گفتن با این روش امتحان کنیم ببینیم نتیجه اش چطوره 

الان چیکار کنم خب مشکل ایمنی داشته باشم با این معلوم نمیشه؟یعنی کافی نیست اینا دکترم با دلخوری نوشت ...

ببین گلم در اصل مشکل ایمنی و انعقادی، خصوصا ایمنی واقعی خیلی خیلی کم و نادر هست، و تو کشورهای اروپایی هم خیلی دیر میرن سراغ اون مسائل 

پس نگران نباش 

تو مقالات هم تمام شون، بعد از دور از جونت سه تا انتقال جنین با کیفیت منفی، اگر سه تا از آیتم ها مشکل داشت میگن حالاivig اثر داره اونم برای همه نه

کلا نگران نباش، اگر خیلی رو مخت رفته برو پیش زرنانی