2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که ببخشید نتونستم کنتزل کنم اینقدر بهم فشار اومده بود کسیم به دادم نرسید  از اتاق عمل اومدم ...

خدا رو شکر پرستار به من گفت دکتر شما گفته هرکی می خواد می تونه دستشویی بره قبل انتقال لازم نیست مثانه پر باشه منم از ترس رفتم تا ته مثانه رو خالی کردم رفتم پایین در حدی که بعد انتقال گفتن حتما باید برید دستشویی بعد ترخیص شید اما من اصن جیش نداشتم الکی رفتم اومدم بیرون 

عزیزم حسابی از الان کباب و ماهیچه بخور، جوجه بخور، ماهی کبابی ترجیحا، اینا حسابی به وزن گیری جنین کم ...

عزیزم بعد ۱۰ روز  دیروز رفتم سونو خیلی اضافه نشده بودن خیلی نارحتم 

کلا من بد غذام اینایی که میگی هم میخورم ولی مقدارش کمه مثلا 

تخم مرغ رو اصلا نمیتونم روزی یکی بخورم شاید هفته دوتا دونه اونم به زور 

وزن یکیشو ۱۷۴۰ بود یکی دیگه ۱۹۰۰ 

۲۴ روز دیگه هم بیشتر وقت ندارم برای وزنشون 😕

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
آره بابا از بدم بدتره عصبی میکنه آدم و اصلا زورم نمیتونی بزنی یعنی بدتر عصبی میشی بعد آدم تب میگیر ...

😁😁😁😁

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
دوستم من رفتم نتیجه گرفتم خیلی هم راضی هستم.خداروشکر بار اول مثبت شدم

واي ممنون عزيززم که جواب دادي خدا خيرت بده هزينت چقدري شد 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم جواب اون هموسستین خوبه فکر کنم روزای قبل آزمایشمم گوشت خوردم چلو گوشت دوروز قبلش و قورمه سبزی ...

عزیزم حساس نشو.باور کن نمیخواستم نگرانت کنم فقط چیزی که آزمایشگاه بهم گفنه بود رو گفتم.اگه مشکلی بود حتما آزمایشگاه ازت میپرسید یا ازت میخواست رعایت کنی.نگران نباش

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم من امریکا هستم  فقط توی یکی دو تا ایالت هست که بیمه ناباروری رو قبول میکنه اما من تو او ...

منم مشکل شما رو دارم اگر این بار زبونم لال نشه باید بریم از ایران و واقعا شدنی نیست آدم برگرده ۵-۶ ماه درگیر انتقال و اینا شه دوباره بره یکی از دغدغه هام همینه 😔

من چند ماهیه چون تو اقدامم اسید فولیک و یودیفولیک میخورم الان سرچ کردم که اونا باعث پایین اومدنش میش ...

نه بابا.منم خیلی وقته اسید فولیک میخورم.فکر نکنم ربطی داشته باشه.دوباره استرس نگیری ها

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیزم بله با iui میشه ولی 70 درصد احتمال داره جنسیت مطلوب رو باردار بشی  خود iui احتمال ب ...

مرسی گلم 

خیلی واسه پسردار شدن اذیتم میکنن

کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا
نمیشه یکی دیگه پیدا کنی که خواهرت هم نشناسه و کلا دیگه بعدا با هم چشم تو چشم نشید؟

نمیدونم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
نمیدونم عزیزم جنین شناس تشخیص میده

حالا فردا برم سونوببینم چی میگه ممنونم 

انشالله به حق خانم فاطمه زهرا همه بارداربشن و با آرامش نی نی هاشون بغل بگیرن

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه