2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046593 بازدید | 684530 پست
سلام دوستان.من بار چهارم انتقال دیروز از دادم و خدا رو شکر مثبت شد.امروز از روز انتقال روز شانزدهمه ...

مبارکه خانمی

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سینال زدم هیچکسم جوابنو نمیده😖😫

اخه واقعا گونال نیست من خیلی گشتم دو روز مرخصی گرفتم از صبح تا نه شب همه خیابونا رفتم هرچی داروخانه بود از شرق تا غرب جنوب تا شمال شهر و گشتم

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
اگر شه روزه باشه ۱شنبه اننقال میدن اگر ۵روزه باشه سه شنبه 

ممنونم پس قطعا پنج شنبه انتقال ندارم 

چطوری تصمیم میگیرن سه یا پنج انتقال بدن

عزیزم اگر جنین سه روزه داری، زودتر از روز 14 آزمایش نباید بدی😉😉 بی بی که اصلاااااااااا 

من ۲۷ مهر یکشنبه پانکچر شدم پنجشنبه بهم کارت فریز دادن چون هایپر شدم. پس احتمالا ۵ روزه باشن.

راستی یه سوال زینبی جون اینکه

من آندومتریوز ندارم فقط pco هستم تخمدان پلی کیستیک دارم حالا چرا دکتر بهم میکرولین داد بزنم؟

شما هم زدی؟

شما ب جز سینال داروی دیگه ای دارین؟؟

هاش ام جی هم روزی دوتا بهم دادن از دوشنبه گذشته زدم

یه امپول کروتید هم دوتا بهم دادن یکی دیروز زدم یکی امروز

همین الان دیدم که انتقال دادی عزیزم امیدوارم همین جنینها بشن دوقلوهات و سختیهای این روزها رو فراموش ...

قربونت برم انشاءالله ...خدا به هممون نظر کنه

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

سلام خانوما کسی تاحالا مرکز ناباروری ابن سینا کرج رفته،مبشه اگه اطلاعاتی دربارش دارید بهم بگید میخوام برم اونجا میکرو کنم،من بعد هیستروسکوپی با سومین انتقال باردار شدم،دوهفته پیش رفتم سونو قلب که گفتن قلبش تشکیل نشده،دنیا  رو سرم خراب شده خیلی داغونم 

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  
همه حرفات درسته عزیزم..مسئله اینجاست که من هیچ کمکی ندارم.دو هفته پیش دو روز بستری شدم.ولی چون دخترم ...

سارا چقدر ناراحت شدم. میخوای من بیام کمکت؟ یا آمپول هات رو بیام برات بزنم؟ کجای تهرانی؟ اگه نزدیکی بیام دخترت رو بیارم با خواهرزاده هام بازی کنه. 

سلام زینب جون...میگم به نظرت کی این حال خراب من خوب میشه؟ خیلی داغونم خیلی..دیگه رومم نمیشه به کسی غ ...

سارا چرا روت نمیشه غر بزنی؟ اینجا تنها جاییه که بدون نگرانی میتونی هرچقدر دلت میخواد ابراز ناراحتی کنی شاید آروم بشی. سارا بذار من بیام ببرمت طب سوزنی حتی جلساتش هم کامل نکنی یکی دو جلسه بری بهتر میشی. اگر شوهرت مشکلی نداره من حاضرم بیام دنبالت با هم بریم. 

عزیزم انشاءالله جنین های تپل مپل و سالم برات تشکیل میشه ..بعدش میان دنیا میشن همدمت ..برات آیت الکرس ...

ممنون عزیزم من بالاترین فولیم ۲۰ بود ۱۶ و ۱۸ ۱۲ ۱۴ ۱۰ اینا داشتم روز ۱۰ وقتی دکترم میگفت حساب کردم هر طرف بالای ۱۰ تا داشت ممکنه چند تخمک داشته باشم؟