2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046335 بازدید | 684509 پست
تیارا جان مهم ها رو نوشته خدا رو شکر به نظرم همون دانش برو، همه رو داره، جای فرعی نرو مسئول فنی دان ...

ممنونم عزیزم ، فقط اینکه این آزمایش ژنتیک هم هست به گفته دکتر یا فقط ایمنی و انعقادیه ،،، آخه من نگفتم ژنتیک بنویسه گفتم ایمنی و انعقادی ولی خودش تو حرفاش گفت آزمایش ژنتیکه ،، دیگه اینقدر هر دوتا سعی میکردیم همدیگه رو قانع کنیم که همه حرفامون با هم قاطی شدش دکتر خوبی بودش که عصبانی نمیشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من  بارداز یودم نمی دونستم بفدش بنا به دلایلی قلبش تشکیل نشده و سقط شد   دریغ از یک تلفن و احوال پرسی  اخر سر ماددشوهر گفت از کجا معلوم شما باردار بودی(یعنی دروه می‌گی)بفدش گفت باردار بودی سقط کردی   انگار نه  انگار انقدر درد داره   گفتم شما بودی ببینی من درد داشتم یا نه

یعنی جون بچه هاتون مادرشوهر شدین ادم باشید یاد این همه سختی که الان کشیدین بی افتین  

زينب جان من پانکچر چن روز ديگه دارم ميشه بگيد چيکار کنم خوب بشه تخمکام پلي کيستيکم چي رو رعايت کنم

عزیزم مصرف مایعات زیاد، آبمیوه طبیعی 

حذف و به صفر رسوندن مصرف شکر، کم کردن مصرف برنج 

رژیم پر پروتیین، یعنی روزی حداقل سه تا سفیده تخم مرغ 

+ غذاهای گوشتی

پیاده روی یادت نره

و اینم بگم هایپری دست ما نیست ولی با رعایت این موارد میشه عوارضش رو خیلی کم کرد 

عزیزم مصرف مایعات زیاد، آبمیوه طبیعی  حذف و به صفر رسوندن مصرف شکر، کم کردن مصرف برنج  ر ...

براي اين که کيفيت تخمکام خوب باشه بايد چبکار کنم؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم اگر اصولی بخوای بدونی بله همونم یکی انتقال بدن، چون شاید مثلا گرید بی تبدیل به بچه بشه ولی گری ...

ای وای واقعا فکرشو بخای بکنی مخ ادم سوت میکشه،،اینشالله واسه کسی اینجور پیش نیاد عزیزم،،پس با توضیحاتی که شمادادی منم با یه دونه جنین موافقم😉😉چون خیلی ترس داره

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
براي اين که کيفيت تخمکام خوب باشه بايد چبکار کنم؟

والا گلم منم همون کارا رو کردم، آهان راستی صبح ها ژل رویال هم میخوردم

تخم مرغ محلی هم عالیه دو_سه بار در هفته نیمرو بخورید با همسرت، همراه روغن زیتون و خرما، و پیاز کوچیک 

ولی یه نکته هست عزیزم، ارتباط تغذیه روی کیفیت تخمک تو سیکل پانکچر و سیکل انتقال هنوز اثبات نشده، یعنی حتی رسما میتونی مثل قبل عادی باشی

کسی میدونه می تونم بجای آمپول پروژسترون از شیاف استفاده کنم یا نه اخه برای آمپول باید از خانه برم بیرون وکسی نیست بیاید خانه برای تزریق. سه روز اول انتقال. میگم 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
والا گلم منم همون کارا رو کردم، آهان راستی صبح ها ژل رویال هم میخوردم تخم مرغ محلی هم عالیه دو_سه ب ...

ممنون عزيزم از راهنمايت

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
حالا دیگه زیادی هم نترس از اون ور بیفتی، ولی دونستن یه سری موارد خیلی لازمه 

زینبی جون من به دکترم گفتم واسم آزمایشای ایمنی انعقادی بنویسه با دلخوری نوشت گفتم کجا بدم گفت شما دکتری خودت تشخیص بده کجا خوبه رفتم بدم دیدم ۸ تاست کلا 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕