2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
وای توام مثل من شدی من دارم میمیرم دلم میخواددددددد😭😭😭😭😭 ای وای روی گوشتاش لیمو بریزی یکم دار ...

اکرم جون نگو اینطوری ..منم بیشتر حوس میکنم الان همه دخترا هوس میکنن ..عزیزم یکم بخوری ضرر نداره ها فردا بگو شوهرت بگیره یه کوچولو بخور ..من خودم سوپم استخوان میریزم زینکم داره میخورم..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عشقممممم الان که مامان داری میشی بسلامتی😘😘 راستی دوباره تکرارش نکردی؟؟

آره عزیزم، مرسی 💐

نه، گفتن تکرار لازم نیست.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هر چیزی ک میگن انجام بده ولی کلا مواقع عادتت بخور این هارو. تو نمیدونی این گز گز کردن و خواب رفت ...

باشه عزیزم،نه نمیدونم والا ،نمیدونم بارداری یانه،ولی من تو هشت هفته سقط شد تا اون موقع کشاله رونم تیر میکشید پام اوکی بود،ببخشید که نمیتونم راهنماییت کنم😞

سلام دوستان خوبید ؟

من پنجشنبه برای بار دوم انتقال جنین داشتم 

میشه دعام کنید لطفا ؟

ممنون میشمممم

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
راستی خانمی احیانا استرس ناگهانی نداشتین؟  یا کلسترول رو کاملا حذف نکرده بودین؟  وزن خیل ...

دکتر گفت یه جور سکته بوده

یه دوره عصبی بد داشتم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم خیلی کار خوبی کردی این روش هم امتحان کردی، ولی دیگه وقتی جواب نداده یا پاسخ کم بوده، بهتره سیک ...

امروز بیمارستان صارم بودیم با همسر

با دو تا دکتر ویزیت شدیم. خیلی معطل شدیم اما فک کنم ارزشش را داشت

میریم دنبالش

راستی کسی پزشکای صارم را میشناسه؟

فعلا دکترم کتایون صادقی هستش

با راسخی هم ویزیت شدم و توضیحات خوبی گرفتم اما ایشون کار نازایی نمیکنن

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
حتمن عزیزم ایشالله میچسبن به دلت و مثبت میشه

قربونت عزیزم 

فعلا خیلی ترسیده ام 

یکم لکه بینی داشتم 

دکتر گفته امپول پروژسترون روزی دوتا بزنم با یه امپول دور ناف ۳ تا شیاف کلی قرص 

شکمم از دهرو پر شدددد😫😫

یک کمردرد بدی هم دارم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
واقعا!!!  من فکر کردم اول از طب نوین نتیجه نگرفتی بعد رفتی سنتی....

نه 

چون طب نوین به ما گفت یائسه شدی و فقط تخمک اهدایی

خواستیم طب سنتی را هم تجربه کنیم

زمان را نباید از دست بدم

ايشالا به سلامتي 

ممنونم گلم ❤

سلامت باشی