2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684486 پست
اتفاقا الان داشتم مخ شوهرمو میخوردم که چرا روز ۴ انتقالم ولی هیچ علائمی ندارم 

منم نداشتم. از هفته ۷،۸ شروع شد این تهوع لعنتی. خستگی و خواب الودگی 😭😭😭 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی کار خوبی کردی این روش هم امتحان کردی، ولی دیگه وقتی جواب نداده یا پاسخ کم بوده، بهتره سیک ...

زینب جون خود ایمنی ممکنه باعث کاهش ذخیره بشه؟یعنی من که ذخیره ام کمه ممکنه علتش این باشه؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان نزدیک ترین زمانی که آز نشون میده بنظرتون چندمه؟؟

با جنین بلاست روز ۹ برای من نشون داد، منفی بود البته...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم خیلی کار خوبی کردی این روش هم امتحان کردی، ولی دیگه وقتی جواب نداده یا پاسخ کم بوده، بهتره سیک ...

هورمون AMH یا آنتی‌مولرین‌، یکی از هورمون های مهم در بررسی  ناباروری و شاخصی جهت بررسی ذخایر تخمدان و کیفیت باروری  است که توسط فولیکول‌های در حال رشد اما متوقف (حاوی #تخمڪ) تولید می‌گردد. سطح این هورمون در تمام طول سیکل قاعدگی  ثابت است و بنابراین ارزیابی آن در هر زمان از سیکل  قاعدگی امکانپذیر می باشد.هورمون AMH  تحت تأثیرداروهای درمان #ناباروری قرار نمی‌گیرد وصرفأ بازتابی از تعداد فولیکول‌های (رزرو تخمدانی) است.این هورمون در مواردی که نیاز به تعیین دوز صحیح داروهای کمڪ باروری (از جمله داروهای مورد استفاده در آی وی اف) بوده و همین‌طور در طی پروسه‌ی ارزیابی ناباروری در زنانی که با خطر کاهش ذخیره‌ی  #تخمدانی روبرو هستند بررسی می‌شود،از جمله زنان دارایسابقه‌ی خانوادگی #یائسگی_زودرس (نارسایی تخمدان)، زنان دارای سابقه‌ی #آندومتریوز شدید،شیمی‌درمانی یاجراحی قبلی بر روی #تخمدان،زنان مبتلا به بیماری‌های خودایمنی،#عفونت لگن و زنانی که از رژیم‌های #گیاهخواری استفاده می کنند.🆔 @payannabarvari💻 rooyaivf.ir#

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستای گلم امیدوارم همتون خوب و خوش و سلامت باشین 

دخترا من امروز رفتم سونو بقایا،گفتن یه لخته خون تو رحم باقی مونده ،ج ازمایش پاتوبیولوژی هم دادم به دکتر و گفتن باید تیتر بتا بدم 🙃🙃حالا نمیدونم چرا بتا، به نظرتون اون لخته لعنتی کی میخواد دفع بشه؟

نمیدونم چجوریه من راستش موقع پانکچرم خوردم بین انتقال و پانکچر 🙈

من قبل و بعد از پانکچر ک خوردم حسابی ولی الانممم میخواممممممم😋😋😋😋

راستی جدی جدی بعد از انتقالت لباس ضد امواج خریدب؟؟

سلام دوستای گلم امیدوارم همتون خوب و خوش و سلامت باشین  دخترا من امروز رفتم سونو بقایا،گفتن یه ...

عزیزدلم بتا میگیرن ک ببینن ان شالله مشکلی نباشه موقع پریودت حتما زعفران و هل بخور و روی شکم دراز بکش بزار هر چی هست بیرون بیاد.