2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا در روزه مگه؟ من ۶ صبح میذاشتم تا ۷ میخوابیدم. عصرم حوالی ۶ ونیم میذاشتم.  

۲ تاست ولی من محل کارم دوره ۲ ساعت ترافیک رفت و برگشت دارم نمیرسم حالا اگه نشه رکتال گذاشت مجبورم با یه ساعت دیر و زود بزارم

مریم جون من از همه میپرسم از شما هم نمیدونم پرسیدم یا نه؟؟یعنی هیچ علایمی قبل آزمایش نداشتی؟؟دل درد ...

از من یه بار پرسیدی نه من هیچ علائمی نداشتم و ندارم انشالله شمام مثبتی عزیزم ❤

یه سوالی از مرکز یا دکترت کن اخه به ما گفتن همه داروها رو ادامه بدین فقط فرتیل رو نخورین

سلام عزیزم.

من مطب میرم کارام و انجام میدم.

فقط کو کیوتن رو قطع کرد و فرتیل همچنان روزی سه تا میخورم.

دوستان کسي از يلدا جان خبر داره حاملست؟

نه عزیزم باردار نیست متأسفانه بخاطر کیست پریود نشده بود 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

دوستان من چطور طبعمو بشناسم پيش ي شاگرد طبع سنتي رفتم برگشت گفت طبعت سردوخشکه درصورتي ک تو روابط زناشويي ي شدت گرمم ولي ترشيجات زياد دوس دارم چطوري طبعم بشناسم يکي کمک کنه

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...