2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045820 بازدید | 684484 پست
ببخشید دلیل خاصی داشت براتون آ اس آ نوشت؟؟ سقط داشتی؟؟ اکثرا میبینم دارن ولی من نداشتم

سال پیش یه بارداری داشتم، از هفته 7 فکر کنم خونریزیم شروع شد ولی بعدش تا هفته 11 منتظر بودیم تشکیل نشد و دکتر گفت پوچ و ختم بارداری، ولی نمیدونم آ اس آ برای چی داده؟ 

من کلا پلاسم😂 حوصله ام سر میره.سرکارهم که باشم وقتم آزاد باشه میام لکه بینی رو نمیدونم

🤣 آها، من یکم استرس دارم سر این قضیه، برا خودم برنامه ریختم، نیم ساعت صبح، ظهر و شب... 🤣🤣🤣🤣🤣، الان نیم ساعت دومم، لکه بینی ندارم ولی سمت راستم درد میکنه گاهی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من یه سوال  داشتم من  چندماه پیش پانکچر کردم و بعدش واسه سیکل انتقال دکتر بهم ...

بخاطر دیفرلین باید باشه. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
ببخشید دلیل خاصی داشت براتون آ اس آ نوشت؟؟ سقط داشتی؟؟ اکثرا میبینم دارن ولی من نداشتم

اصولا یه رقیق کننده خون میدن به منم اس ا یا همون آسپرین رو دادن به شما ممکنه آنوکسا یا یه چیز مشابه داده باشن

بچه ها جواب از غربالگری من اومد. همه چی خوب بود و همه رو زده بود low risk ، فقط یه جا بولد ندشته بود :

Only biochemistry Risk for  ds : 1:400

فک کنم ds همون سندروم دانه . این biochemistry چیه؟ 

راستی برا سونو  nt, اسم دکتر باید در لیست زیر باشه، من امروز فهمیدم، دکتر من نبود:

https://fetalmedicine.org/lists/map/certified/NT

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
منم مشکل سرکار رفتن رو‌ دارم که می خوام رکتال بزارم داروخونه بهم گفت حداقل ۲ هفته بعد انتقال رو واژی ...

چندتا در روزه مگه؟ من ۶ صبح میذاشتم تا ۷ میخوابیدم. عصرم حوالی ۶ ونیم میذاشتم.  

عزیزم اگر رنگ خونت قرمزه چه جای نگرانی نیست  ولی اگر سیاه و قهوه ایی شده برو یه سونو کن، ببین ...

چشم عزیرم .مرسی از راهنماییت

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
منم مشکل سرکار رفتن رو‌ دارم که می خوام رکتال بزارم داروخونه بهم گفت حداقل ۲ هفته بعد انتقال رو واژی ...

منم روزها رکتال میذاشتم شبها واژینال

نمیدونم چرا این جور میگن، وقتی تو کاتالوگ نوشته جذب یکسان ولی دیگه هر وقت سر کار میرفتم مجبور بودم رکتال بذارم