2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045821 بازدید | 684484 پست
کی گفته تا ماه سوم🤔🤔🤔🤔 واسه منو تازه تو ماه هفتم گفت قطع کن ولی باز تو مکمل ها هست 400 میکروگر ...

عهههههه

واااای عزیزم دستت درد نکنه. از نگرانی درم اوردی🙏🙏🙏 خداروشکر

فک کنم اگه به اون شخص گفتن ادامه نده مشکل تیرویید داشته

ما ایرانیا که کلا کمبود همه چی داریم. اهن و فولیک و ید و انواع ویتامینا😓😓هرچیم اضافه بخوریم به جایی بر نمیخوره😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم من دوشنبه انتقالمه امشب جیگر بخورم عب نداره؟!

نه بابا. بخور

کی گفته نخوری😁

جای ماهم خالی کن😋😋

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا. بخور کی گفته نخوری😁 جای ماهم خالی کن😋😋

وای خیلی وقته نخورده بودم گذاشتم شوهرم از مسافرت بیاد بزنیم بر بدن...پس فردا انتقالمه یه عالمه خریدیم نمیدونم چطور بخورم تموم بشه   ک دیگه نمیتونم بخورم روزای انتقال

نه ولی اصولا" بیمه تکمیلی های خیلی خوب هم توی چیزهایی که به قول خودشون لوکس به حساب میاد ( که واقعا" ...

چه جالب بیمه تکمیلی شما هزینه ی ناباروری جدا داره....

بیمه ی تکمیلی ما هزینه ی ای وی اف و ناباروری رو جز هزینه های زایمان میزنه!!!!که اونم سقفش3 میلیونه

دارو و ویزیت هم با همه سقفش 300 هزار تومنه😨

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزم مبارکت باشه اگر علائم نداری، سونو ساک بارداری لازم نیست گلی، هفته 7 برو سونو قلب یکباره

دلم طاقت نیاورد رفتم سونو گفتن ساک بارداری با کیسه زرد تشکیل شده دوهفته دیگه برم برا صدا قلب انشالله.

اما همچنان من علائمی ندارم نه قبل مثبت شدن نه بعدش  برا اونایی میگم که دنبال علائمن  هیچ فرقی برام من نکرده در حدی که همش شک میکنم باردارم 

دلم طاقت نیاورد رفتم سونو گفتن ساک بارداری با کیسه زرد تشکیل شده دوهفته دیگه برم برا صدا قلب انشالله ...

مریم جون من از همه میپرسم از شما هم نمیدونم پرسیدم یا نه؟؟یعنی هیچ علایمی قبل آزمایش نداشتی؟؟دل درد پریودی ییا تیر کشیدن زیر دل یا سینه درد؟؟حتی یه ذره هم نداشتی؟؟آخه من روز ده انتقالمه هیچی به هیچی😔😔

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏