2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست
خانوما رژیم پروتئین چیه؟؟ از کی باید رعایت کنیم ک هایپر نشیم  اصلا چند درصد ممکنه ک بشم؟؟ پل ...

عزیزم معمولا اگر تخمک ها زیر 10 تا باشه یعنی هایپر نشدی 

اما کلا با همون پیاده روی و رژیم پر پروتیین و مصرف مایعات زیاد خیلی راحت میشه تا حد زیادی جلوی عوارض هایپری رو گرفت

از روز شروع آمپول های تحریک تخمدان شروع کن، هر روز سه تا سفیده تخم مرغ رنده کن تو سالاد یا غذا بخور

نان و برنج و شکر هم کمتر مصرف کن

آبمیوه طبیعی و آب هم عالیه

پس اینکه میگن قبل انتقال گرمی بخورید چی مگه اینایی که شما میگی سردی نیست؟

عزیزم کلا نخوردن منظور این نیست اصلا نباید خورد

یا حالا صرفا چون شنیدی، سردی و گرمی رو فلان موقع باید خورد غلط هست

اول طبعت رو باید بدونی و بر اساس اون جلو بری

فرض کن طبع گرم داری، اون وقت قبل از انتقال همش گرمی بخوری، خو معلومه میزنی نابود میکنی همه چی رو

یا طبعت سرده بعد از انتقال سردی میخوری، صرفا چون شنیدی،، خوب نتیجه میشه کاهش گردش خون و پایین اومدن شانس لانه گزینی

پس اولا تعادل رو رعایت کن

دوما تقلید نکن

حالا اگر هم یه چیز زیادی سرد یا گرم خوردی مصلحش رو بخور و نگران نباش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کی گفته اوتیسم!!!!  اتفاقا من چند تا مقاله سیستماتیک ریویو خوندم تو پای مد، اسید فولیک ب ...

اخه من تا ماه پنجم بارداری یدوفولیک خوردم

دوزش هم ید۱۵۰

فولیک اسید ۵۰۰😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
همون فولیک اسید خالی

پس چرا میگن فقط تا ماه سوم میتونی اسیدفولیک بخوری؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
پس چرا میگن فقط تا ماه سوم میتونی اسیدفولیک بخوری؟؟

کی گفته تا ماه سوم🤔🤔🤔🤔

واسه منو تازه تو ماه هفتم گفت قطع کن

ولی باز تو مکمل ها هست 400 میکروگرم

اگر مشکل تیروئید نداری همون فولیک ساده ادامه بده

عزیزم کلا نخوردن منظور این نیست اصلا نباید خورد یا حالا صرفا چون شنیدی، سردی و گرمی رو فلان موقع با ...

زینبی جان من همیشه پاهام یخه

وسل و بیحالم هستم

خوابمم سنگین و زیاده

تو مسائل جنسی هم نسبتا سردم

الان شما میدونی طبعم چیه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
یعنی همه بیمه تکمیلی ها اینجورین? 

نه ولی اصولا" بیمه تکمیلی های خیلی خوب هم توی چیزهایی که به قول خودشون لوکس به حساب میاد ( که واقعا" نمی دونم این واژه رو از کجا در آوردن ) اینطورین برای ما مثلا" بیمه مون بد نیست برای عمل و این ها خوبه واقعا" این رو در نظر میگیره چقدر هزینه کردی ولی مثلا" در مورد خدمات دندونپزشکی چون از یه شهرستانی رد میشه مثلا" میگه تو این شهرستان تعرفه پر کردن دندون 200 هست ما 140 میدیم کار نداره حالا ما کجا رفتیم و چقدر هزینه کردیم. برای ناباروری هم همینطوره یه تعرفه ای داره که طبق اون پرداخت می کنه و به شدت هم تلاش می کنه که کم بده این هزینه رو مثلا" داروهای ناباروری رو هم میاره تو اون 6 تومن سقف هزینه ناباروری نمی بره توی داروها. مثلا" اگر توی نسخه داروهای ناباروری باشه و همزمان دکتر مثلا" ویتامین دی و فولیک اسید و این هام نوشته باشه همه رو میبره تو ناباروری. از این دست زرنگ بازی ها. کلا برای ناباروری نمیشه خیلی روی بیمه حساب باز کرد متاسفانه. الان شوهر من عمل تسه و واریکوسل کرد. قاعدتا" تسه جز ناباروری هست ولی واریکوسل نه اما چون جفتش یه پرونده داره هر دو رو میبره تو ناباروری و سقفش زود تموم میشه اگه بخوام تو همین دوره بیمه ، آی وی اف کنم دیگه نمی تونم ازش استفاده کنم