2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه چیزی به روز انتقال ربط داره؟

از قبل انتقال دکتر بمن گفت سفیده تخم مرغ و لبنیات بخورم

روز انتقال هم با مثانه نیمه پر رفتم و موقع انتقال دستیار دکتر گفت چقد راحت رحم ت باز شد! سه تا جنین با کیفیت آ و بی و سی برام انتقال دادن بعدش تا دوساعت درازکش بودم بعدشم رفتم دستشویی و سوار ماشین شدم ک اومدم خونه و یکساعت و نیم تو راه بودیم!

تا دوروز استراحت نسبی داشتم بعدش دیگ مث روزای قبل خودم کارامو کردم تا چن روز هم سفیده تخممرغ و ماکارونی خوردم

بنظرم همه چی اول ب خواست خداست بعد هم شرایط رحم، استراحت مطلق واجب نیس

ممنون گلم. شما در چه وضعیتی هستی؟؟

من اول راهم.قبلا چندین دوره قرص دودوره آمپول وiuiبی نتیجه.

دکترم رو عوض کردم باز از اول واسه ۳ماه کلومفین داده دوره اول روخوردم امروز پریود شدم‌.دو دوره دیگه تموم بشه باید برم برای هیسترو ولاپرا‌.لوله هام چسپندگی خفیف دارن ومشکوک به آندومتریوز

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
سلام❤ خوش اومدی شما قبلش مکمل چیا خوردی؟ اوابوست خوبه، پودر اینوفولیک،ویتامین ای، چهارمغز با عسل، ...

مرسي

اوابست و فرتيل ايد تو سيكل ميكرو خوردم

ويتامين اي هم بله

اضافه وزن هم متاسفانه بله..

سري قبل گفتن انگاري پوچ بوده، اين سري هم ٤ تا گرفتن كه دوتاش بدرد نخور بوده فقط يكيش بالغ بود كه خبر ندارم باهاش چه كردن..

نااميدم خيلي، فكر ميكردم مشكل از ضعيفي اسپرم همسرمه، اما انگاري خودم كلي مشكل دارم

ذخيره ي تخمدان هم ١/٨ هست كه به نسبت بد نيست.. نميدونم چرا اينجوري پيش ميره!

سلام دوستان

من فقط یه جنین بلاست داشتم که فرستاده بودن pgs

امروز جوابش اومد، ژنتیکی مشکل داشت

دکتر گفت اگر ما pgs نمیکردیم و انتقال میدادیم قطعا ۷-۸ هفتگی سقط میشد 

اینم از قسمت ما ... 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
چند روز بعد پریود شدی؟

هنو کامل نخوردم.ولی واسه پانکچر که ال دی داشتم و سینا فکت دقیق ۵ روز بعد از ال دی پریود شدم.اما چون هم ال دی دارم هم سینافکت فکر کنم احتمالش هم هست که پریود نشم اگه هم بشم مثل دفعه قبل خیلی خفیف هست

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم حتما انوکسا یا هپارین یا اسپرینت و قطع کن  امپولت و یه دونه زیاد کن و شیافت و یه دونه زی ...

روزی ۱ امپول و ۳تا شیاف گذاشتم الان قشنگ پریودم دارم میرم سونو ببینم چی میگن

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
من دو تا جنین سه روزه همین دوتا رو هم داشتم والا ذخیره تخمدانم ./۷ هست و دو تا تخمک داشتم نمیدونم ...

من دفعه قبل پیورگان و پرگووریس داشتم کلا ۵ تا تخمک داشتم .اینبار فقط گونال اف داشتم ۱۶ تخمک داشتم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.