2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
آره واقعا، اصلا معلوم نیست چجوریه من 15تا جنین a داشتم یعنی هیچی ab یا b نداشتم، نمیشه که، فقط اونا ...

سلام عزیزم چی شده چرا انقدر عصبانی هستی؟؟

تعداد جنین هات که خوبه خداروشکر ۱۵ جنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمانه جان برای من خونریزیم ادامه داشت۱هفته و انوکسا و اسپرین و قطع کرد فروتن و شیافت و اگه یکیه بکن ...

ااا باشه پس ركتال ميزارم ،الان شياف ديشب ادامش كه خارج ميشه قهوه اي خيلي كمرنگ طوره 

ممنون شما وهمه دوستان که دل گرمی بهم میدین.چشم حتمن

عزیزم مبارک باشه❤️❤️❤️❤️❤️

مطمین باشه درسته،منم دقیقا مثل شما بودم و منتظر پری تا برم برای انتقال که خودم طبیعی باردار شدم،قربون خدا برم😍😍😍

شبه نه نميرم شامه فردا هم سر خاكه

مواظب خودت باش این روزام میگذده نی نیاتو بغل میگیری وقتی داری شیرشون میدی میگی وای چه استرسایی داشتماااا ولی گذشن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
واقعااااا؟؟؟ من همیشه از ترس اینکه بدتر نشم معمولا پسته نمیخورم.عزیزم یعنی پسته خام خوبه؟ یعنی   ...

نه منظورم پسته خام باشه 

حالا اگه نداشتی اشکال نداره بوداده بخوری 

فق، کاملا جویده بشه 

دختر من گاهی دچار این مشکل میشه 

لبو و پسته واقعا کارسازه 

حالا خام هم نبود