2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
خانوما رژیم پروتئین چیه؟؟ از کی باید رعایت کنیم ک هایپر نشیم  اصلا چند درصد ممکنه ک بشم؟؟ پل ...

رژیمی که توش پروتیین باشه زیاد، چهار پنج تا سفیده تخم مرغ در روز به صورت آب پز یا مخلوط در کوکو، دوغ و ماست، مرغ و گوشت، شیر سویاو....

پلی کیستیک ها احتمال هاپیر شدنشون بالاست و غیر پلی کسیتیک هم احتمال هایپری دارن، هایپر شدن غیر قابل پیشگیری هست و فقط رژیم کمک میکنه دچار عوازضش نشی مثلا خدای نکرده آب آوردن شکم و بستری و....

پیاده روی هم خیلی خوبه واسه کیفیت تخمک

ان شاالله کارات خوب پیش بره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از جنین شناس پرسیدی که اینطوری گفت باید چیکار کنی حالا دیگه اینطوری نشه

فعلا که کاری نمیشه کرد چون جنین دارم باید اینارم رشد بدن ببینن خوبن یا نه، برای پی جی دی پرسیدم گفت فعلا نیاز نیست

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فعلا که کاری نمیشه کرد چون جنین دارم باید اینارم رشد بدن ببینن خوبن یا نه، برای پی جی دی پرسیدم گفت ...

آها انشأالله که ایندفعه خوب پیش میره عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
رژیمی که توش پروتیین باشه زیاد، چهار پنج تا سفیده تخم مرغ در روز به صورت آب پز یا مخلوط در کوکو، دوغ ...

پس اینکه میگن قبل انتقال گرمی بخورید چی

مگه اینایی که شما میگی سردی نیست؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
منم رفتم دادم ٥٩٠٠ بود نميدونم والا بارداري نرماله يا نه ٤٠٠ تا كم داره كه تو ٤٨ ساعت دو برابر بشه ، ...

میگن بعد 48ساعت تقریبا دو برابر میشه نه دقیقا

الکی نگران نکن خودتو..انشالله هر چی خدا بخواد

چی میگی تو😤😤😤😤
سلام دخترا..... خوبین؟ چقدر دلم براتون تنگ شده امیدوارم حال و احوالتون عالی باشه اگه کم میام دلیل ...

آخی خاله قوبونش بره،چقدنازه نی نیت رویاجون،الهیکه ازچشم بددورباشه،الهی زیرسایه باباومامانش بزرگ شه💜💜💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
پس این بار نحوه درمانتم متفاوته اشالا مثبتی

آره از امشب آنوکسوپارین 4000 دارم آسپرین 80 رو از یکماه قبل دارم میخورم 6هفته پردنیزولون مصرف کردم از 20میل رسید به 5میل و قطع .سرم آی وی آی جی دارم نوشته 250میکروگرم بر کیلوگرم که نمیدونم یعنی چندتا.چون هنوز نتونستم تهیه کنمش قراره جمعه بیام تهران بخرم و شنبه تزریق کنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میگن بعد 48ساعت تقریبا دو برابر میشه نه دقیقا الکی نگران نکن خودتو..انشالله هر چی خدا بخواد

يكمم سرچ كردم نوشته هر چي بتا بالاتر ميره ميزان دو برابر شدن مياد پايين نوشته بالاي ٦ هزار ديگه هر ٤ روز ٢ برابر ميشه 

میگن بعد 48ساعت تقریبا دو برابر میشه نه دقیقا الکی نگران نکن خودتو..انشالله هر چی خدا بخواد

توام فردا سونو داري ديگه؟ايشالا دوتامون خوش خبر باشيم ،من ٩ صب ميرم منم اخرين پريودم ٣٠ ابان بوده 

آن شاالله از دهن بچه هات بشنوی،مامان ....مامان

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
توام فردا سونو داري ديگه؟ايشالا دوتامون خوش خبر باشيم ،من ٩ صب ميرم منم اخرين پريودم ٣٠ ابان بوده&nb ...

من صبح آزمایش دارم..بعدشم میرم نوبت بگیرم سونو ببینم صبح نوبتم میدن یا عصر که بعدش برم پیش دکتر

ان شالله هر چی خیره برامون پیش بره

چی میگی تو😤😤😤😤