2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای من دو سه شبه دارم پسته میخورم اینا رو شما از کجا میدونین!؟خوب شد پرسیدم الان یعنی چی میشه.. ...

فدای سرت

دیگه نخور در حد ۳-۴ تا دونه

پسته گردش خون میبره بالا عزیزم

خوب نیست

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
مرضی جون دکتر به من قرص روکین داده که ۴۰ عدد توشه و گفته باید ۱۳ یا ۱۴ پری برم پیشش سونو کنه  ...

عزيزم فکر کنم باید همون 21 دونه مصرف بشه ولی بازم بپرس، شاید دکتر به هر دلیلی بگه تا دونه آخر بخور 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
با هر سه شون حرف بزن.من موقع خواب خیلی باهاشون حرف میزدم😅😅 ان شالله هر چندتاش به صلاحته بگیره

منم قرآن خوندنی مرتب دستم روشونه.

همش بفکر اینم چطور براشون مراسم بگیرم🤣🤣

یعنی خون رارقیق میکنه؟خواهرمن سردخترش کیلویی پسته میخوردخیلی دخترش خوشکل وسفیدوباهوشه.ولی اگه شمامیگ ...

زیر سه ماه عزیزم گردش خون رو میبره بالا بله

پسته جیگر

بخونید همه جا نوشتن

۳-۴ تاروزی خانم قبل سه ماه

بعد سه ماه عیبی نداره

البته شفیدی خیلی ربطی به پسته نداره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
منکه امروز شوهرمو دزدین کلا تنهام..ولی اگه پیشم بود تا ببینه گوشی دستمه 😒😒😒اینشکلی میشه.. کلا با ...

من جای تو بودم یه قیافه حسابییییی واسش میگرفتم به کمتر از طلام رضایت نمیدادم🤣🤣

من شبا شوهرم و بیدار میکنم میگم برو اونورتر فاصله رو رعایت کن😜😜

زیر سه ماه عزیزم گردش خون رو میبره بالا بله پسته جیگر بخونید همه جا نوشتن ۳-۴ تاروزی خانم قبل سه ...

اخه اون دخترهاش سبزه این یکی سفیده.فقط هم سراین خورده.خودش اینطوری میگه.به هرحال نمیخوریم.مرسی دوستم.

من یه روز در میون اب پرتغال و اب انار و اب سیب میخوردم بعد انتقال و اینکه روز ۱۲ هستم بی بی چکم مثبت ...

ممنون شوهرم الان برا آب سیب گرفتو خوردم، نمیدونم جرا همش فکر میکردم خوب نمیشه، خوشمزه بود😍🌸

منم قرآن خوندنی مرتب دستم روشونه. همش بفکر اینم چطور براشون مراسم بگیرم🤣🤣

ان شالله عزیزم..منم زیاد خیال پردازی میکردم ولی سعی میکردم زیاد به آینده فکر نکنم. به همون لحظه فکر کن فقط..به اینکه الان سه تا جنین توی شکمتن ..و دارن باهات زندگی میکنن..به اینکه خیلی هواشونو داری تمام سعیتو میکنی که اذیت نشن..

حسه خوب بده بهشون..و ازشون بخواه که بیان زندگیتونو شیرین کنن..

البته این واقعا سخته..من الان یه هفتس فهمیدم باردارم دارم به همه چی فکر میکنم..به جنسیت..به اسم.به تاریخ تولد به قیافه حتی😅😅

ولی خب بازم جلو خودمو میگیریم که زیاد توش غرق نشم..

چی میگی تو😤😤😤😤