2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ان شالله فردا همین لحظه ها بچه های تاپیک در حال تبریک گفتن باشن بهت😍😍😍 حتما دعا کن اون لحظات رو. ...

سحری منم دعا کردم نزدیک اذان دقیق نمیدونم دیگ اون وقتی که تو گفتی شد یا نه ...قیافه دخترم رو هم تصور کردم خود به خود اومد ذهنم اشکم دراومد😊😊همه ی منتظرا رو هم مخصوص دعا کردم..انشاءالله دعام مستجاب بشه ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام عزیزم روز ۱۲ هستم بی بی گذاشتم مثبت شد و اینکه دوشنبه روز ازمایشم هست به نظر شما زودتر ازمایش ب ...

مبارکه عزیزم نه مثبت واقعیه.انشالله با یه بتای توپ

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جای تو بودم یه قیافه حسابییییی واسش میگرفتم به کمتر از طلام رضایت نمیدادم🤣🤣 من شبا شوهرم و بید ...

نه اون بیشتر داره برای خودش رعایت میکنه که اذیت نشه..ولی الکی میندازه گردن من 😂😂

چی میگی تو😤😤😤😤
والا از روز دوم دل درد پریدی داشتم میگرفت و ول میکرد پاهام هم همش سرد بود پاپوش میپوشم همش همین 😁

مبارک عزیزم ..منم روز نه انتقالمه ولی دریغ از یه علایم کوچولو ..برای من و همه منتظرا دعا کن الان خوشحالی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سحری منم دعا کردم نزدیک اذان دقیق نمیدونم دیگ اون وقتی که تو گفتی شد یا نه ...قیافه دخترم رو هم تصور ...

آره همون قبل اذان درست بوده

چه جالب که قیافه دخترت توی ذهنت نقش بسته..من برای شوهرم اینجوری شدم..زمان مجردیم یه شب موقع خواب داشتم به قسمت و سرنوشت فکر میکردم به آیندم که چند سال بعد که ازدواج کردم همسرم کیه چه شکلیه..یک آن ناخودآگاه بدون هیچ تلاشی برای تصویر سازی یه قیافه توی ذهنم مجسم شد..حتی یادمه اون لحظه تعجب کردم!! این قیافه چطور به ذهنم رسید!!

اما زیاد جدی نگرفتم فکر کردم چیزی شبیه خواب بوده..ولی چند ماه بعد ازدواج متوجه شدم یه شب اینو تو ذهنم مجسم کرده بودم😀😀

مطمئن باش صاحب اون قیافه دخترته 

چی میگی تو😤😤😤😤
با این وضع داره برام مهمون میاد شوهرمم هر کاری کرده نپیچیدن ینی من چقدر بدشانسم یه ساله مهمون نیومده ...

دقیقا همینجوره، منم انتقال میدم تا حتی همسایمونم که دوهفته یه بارم نمیبینمش هر روز هر روز میاد چه برسه به فامیل😐😐😐

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
با این وضع داره برام مهمون میاد شوهرمم هر کاری کرده نپیچیدن ینی من چقدر بدشانسم یه ساله مهمون نیومده ...

وای یه وقت پا نشی کاری کنیا!!

هزار تا بهونه هست برا کار نکردن..چمیدونم بگو چند روزه کمرم درد میکنه..یا همون تب که گفتی..اصلا خودتو بزن مریضی از جات تکون نخور..از مهموناتم عذرخواهی کن که نمیتونی پذیرایی کنی

میخواد خوششون بیاد یا نه

چی میگی تو😤😤😤😤
وای یه وقت پا نشی کاری کنیا!! هزار تا بهونه هست برا کار نکردن..چمیدونم بگو چند روزه کمرم درد میکنه. ...

نمیتونم جلوشون بخابم باید بشینم مخصوصا شوهرم گفته خانومم نیست خونه مادرشا اینا گفتن ما صبر میکنیم بری بیاریش

عریزم بازم میپرسم ببخش ..یعنی دل درد یا سینه درد یا درد پریودی هیچی قبل آزمایش نداشتی؟؟

تا روز ارمایش نه عزیزم

سینه درد هنوزم ندارم

دل درد پریود۱-۲ روز بعد ازمایش

دل درد الان ۳-۴ روزه خون دیدم دارم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم