2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای دل پاکت بشم من مامان جونی ۳ جنین انتقال دادن.بیمارستان آبان دکتر طرازی

با هر سه شون حرف بزن.من موقع خواب خیلی باهاشون حرف میزدم😅😅

ان شالله هر چندتاش به صلاحته بگیره

چی میگی تو😤😤😤😤
پس ما چطوری میایم🤔🤔 پس شوهرای ما چقدر ...... ببین شوهرای مردم میچسبن بهشون😉😉 من به شوهرم گفتم ...

منکه امروز شوهرمو دزدین کلا تنهام..ولی اگه پیشم بود تا ببینه گوشی دستمه 😒😒😒اینشکلی میشه..

کلا با گوشی مشکل داره 

ما که چند شب اول توی دو اتاق جدا میخوابیدیم ولی الان تشک انداختیم توی حال با فاصله یه متر😅😅😅..تازه یه وقتایی بالشت هم میزاره وسط میگه میترسم گولم بزنی

چی میگی تو😤😤😤😤

خانما پرتغال و گوشت گوسفندی تو نی نی سایت بعضیا گفتن خوب نیست، بعضیا گفتن خوبه، یعنی واقعا من موندم بعد انتقال چی بخورم، از طرفی سرفه های بدی دارم و حتما باید بخاطر سرماخوردگیم لیمو شیرین و پرتغال بخورم... واقعا کلافه شدم

خانما پرتغال و گوشت گوسفندی تو نی نی سایت بعضیا گفتن خوب نیست، بعضیا گفتن خوبه، یعنی واقعا من موندم ...

من یه روز در میون اب پرتغال و اب انار و اب سیب میخوردم بعد انتقال و اینکه روز ۱۲ هستم بی بی چکم مثبت شده ولی ازمایش ندادم هنوز

من یه روز در میون اب پرتغال و اب انار و اب سیب میخوردم بعد انتقال و اینکه روز ۱۲ هستم بی بی چکم مثبت ...

واقعا، چ خوب، بسلامتی و دل خوش، مبارک باشه عزیزم، ایشالا بخوبی و خوشی این دورانو بگذرونی، اصلا سردرگم بودم، خدا خیرت بده، ببخشید من تا حالا آب سیبو نگرفتم، بخاطر تغییر رنگش، چطوره مه میخورید، تو کدوم قسمت ظرف دستگاه میریزین؟ 

سلام آنای عزیزم و دوستان عزیز

آناجان من از بچه های قدیم اینجا هستم.آندومتریوز داشتم ولی جراحی نکردم رژیم با اراده دنبال کردم خوشبختانه جواب داد و سایز کیستها خیلی کوچیک شده دردها تقریبا از بین رفت....ولی مشکل جسمی واسه پدر پیش اومد درگیر افسردگی شدم و اصلا غذا و خوراکم توجه نکردم...حال بدی بود...نصیب هیچ کی نشه ومتاسفانه دردهای آندو برگشته....آناجان میشه رژیم آندو بهم بگین؟و رژیم تقویت اسپرم؟

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
من یه روز در میون اب پرتغال و اب انار و اب سیب میخوردم بعد انتقال و اینکه روز ۱۲ هستم بی بی چکم مثبت ...

استراحتت چطور بوده، از کی راحت به کارات رسیدی، رژیم غذاییت چطوره؟ 🤔