2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام سمانه جان..خدانکنه عزیزم کاش انوکسان رو نمیزدی امروز.برو استراحت کن.نشین.دراز بکش.تو تاپیک نود ...

نمیدونم عزیزم والا من رحم خودم میشناسم مطمنم دردا هم زیاده ،فقط اگه سقط باشه دعا کنید راحت باشه بچه نخاستم دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کلا از الان میوه جات و سبزیجات تازه تو تغذیه ات باشه آب زیاد بخور. بعد انتقال ۴۸ ساعت اول مهمه ...

عکس قرصمو فرستادم میبینی بی زحمت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نمیدونم عزیزم والا من رحم خودم میشناسم مطمنم دردا هم زیاده ،فقط اگه سقط باشه دعا کنید راحت باشه بچه ...

توروخدا نگو اینجور نیست

استراحت کن

چشبیدن دوتاشون به دلت

من مطمانم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نمیدونم عزیزم والا من رحم خودم میشناسم مطمنم دردا هم زیاده ،فقط اگه سقط باشه دعا کنید راحت باشه بچه ...

نا امید نشو یادته یدی جونم فک کنم بودن تیکرشو برداشت نا امید شد ولی خداروشکر بخیر گذشت اینطوری فکر نکن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

وای نگو اینطور گلم 😔 صدقه بزار براشون کنار...ان شاء الله که چیزی نیست و دارن جاشونو سفت میکنن

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها هر کی پست منو میبینه راهنمایی کنه اونا ک تجربه دارن یا هر چی میدونن... من دوشنبه انتقال جنین ...

راستی نشاسته و هر چیزی مثه سیب زمینی که نشاسته داره هم خوبه فقط باید آلو انجیر روغن زیتون زیاد بخوری یبوست نشی 

توروخدا نگو اینجور نیست استراحت کن چشبیدن دوتاشون به دلت من مطمانم

عزیزم اگه تهوعت خیلی زیاده برو اورژانس بیمارستان یا درمانگاه سرم بزن با دمیترون تزریقی و ب کمپلکس..نزار ضعیف شی.تو هم انگار مثل من بد ویاری..خدا کمکت کنه ان شاء الله زودی بگذره فقط و نی نی هارو بغل بگیری.خیلی سخته تهوع 😷 من امروز و دیروز کلا تو رختخواب بودم انقدر که بی جون و بیحال بودم.الان رفتم سرم زدم.یکم چشمام باز شد.انگار سه ماهه مسمومم😔

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم اگه تهوعت خیلی زیاده برو اورژانس بیمارستان یا درمانگاه سرم بزن با دمیترون تزریقی و ب کمپلکس..ن ...

عزیزم 

مرسی

راستش چند روز پیشا یکی اوردم سرم زدم

میترسم برم بیرون بدتر مریض شم

ولی فکر کنم سرم گردش خونمو برد بالا خونریزی کردم

ترسیدم 

دمیترون که میخورم ۲-۳ ساعت خوبم

ولی باز شروع میشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام عزيزم بزار برات ي چيزي رو تعريف کنم خيلي اميدوارت ميکنه نميدونم قبلا سقط کردي يا نه من سقط کردم ...

ممنون عزیزم خدا روشکر .... هرچی خدا بخواد 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
اندازه هماتوم رو نگفتن؟

گفتن۷۵درصد پوشونده

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
انشالله خدا برات نگهشون داره عزیزم واقعا ناراحت شدم .ولی تو استراحت کن درازکشیدی زیر پاتم یه بالش بز ...

عزیزم خداحفظش کنه خداروشکر ک موند سپردم بخدا