2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا میگه تمومش کن بدون دارو یا سینافکت میده بزنی یا از این خانواده دارو 

اهااا فک کنم ۱۴ سیکل اینطورا انتقال میدن درسته؟ من بعد انتقال احتمالا برم‌خونه مامانم البته همسرم میگه تو اروم نمیگیری خونه هی می خوای کار کنی بچه مدرسه ایم دارم البته کلا دخترم خیلی بی دردسر و خوبه خداروشکر ولی نمی دونم دوهفته برم کارم درسته یا نه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دمای دماسنج شده بود ۴۰ عکس فرستادم شوهرم میگه کمترش میکردی ۴۰ که تشنجه 😂😂

😂😂😂کمی پیازداغشو زیاد کردی....اینا همش برات خاطره میشه..

یاد روزای انتقالم افتادم..اینقد فیلم بازی کردم جلوشون که مثلا آنفولانزا گرفتم..یه دفعه خواهر شوهرم زنگ زد من اولش حواسم نبود سر حال و پر انرژی سلام علیک کردم..بعدش گفت واااا😟😟تو که از من سرحالتری😅😅😅

من میگفتم نههه الان قرص خوردم کمی بهتر شدم بعدش حین حرف زدن کم کم صدامو بی رمق کردم

یا یه دفعه اومدن نهار بمونن خونمون من بخاطر اینکه آشپزی نکنم خودمو انداختم تو رختخواب سه تا پتو هم کشیدم روم😅😅😅😅وقتی هم بلند میشدم جوراب و شالو کلاه میکردم که مثلا لرز دارم

سوتی هم زیاد میدادم ولی به خیر گذشت..

دیشب تلفنی به خانواده شوهرم گفتیم باردارم

پریشبم به بابام اینا

چی میگی تو😤😤😤😤
به من خیلی لکه بینی میداد ینی یهو تا روز دهم لکه داشتم ولی ماه بعد نمیخوردم اوکی بود دوباره ماه بعد ...

نمی خورم دیشب خوردم ولی تا پری تموم بشه نمی خورم

شما تو چه مرحله ای هستین؟

من فعلا دکتر برای ۳دوره فقط کلومفین داده اینماه خوردم امروز هم پریود شدم  اگه تا بعد این ۳دوره باردارنشدم باید هیسترو ولاپرا بشم.من کل ماه کمر درد وشکم درد دارم فقط۳روزاول پریود خوب میشم از روز۴باز شروع میشه دیگه دکتر گفت باید رحم ولوله هات بررسی بشن بعد بفرستم ivf

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
من فعلا دکتر برای ۳دوره فقط کلومفین داده اینماه خوردم امروز هم پریود شدم    اگه تا بعد این ...

وایی چه سخت همش درد دارین واقعا اذیت میشی 😔

ایشالا طبیعی با همین قرص ها باردار میشی عزیزممم خیلی سخته انتظار منکه مردم تا این پری بیاد

وایی چه سخت همش درد دارین واقعا اذیت میشی 😔 ایشالا طبیعی با همین قرص ها باردار میشی عزیزممم خیلی س ...

بخدا الان اولیت سلامتی خودمه ۲۶سال سنمه همیشه خدا درد دارم دیگه خودم خجالت میکشم بگم .۶ساله از این دکتر به اون دکتر از این شهر به اون شهر هیچ دکتری به حرفم توجه نمیکرد گریه میکردم میگفتم کمرم داره نصف میشه از دردت هیچی میگفتن چیزی نیست.الانم اگه این سه دوره جواب نگیرم تا نفهمم علت این دردها چیه نمیرم سراغivf.

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
بخدا الان اولیت سلامتی خودمه ۲۶سال سنمه همیشه خدا درد دارم دیگه خودم خجالت میکشم بگم .۶ساله از این د ...

اره حتمااا پیگیر باش درد خیلی بده

ایشالا زودی دلیلشو پیدا می کنی و خوب میشی عزیزم نگران نباش

چجوری تگ‌می کنی به منم یاد بده بی زحمت

عزیزم اول این علامت(@) رو مینویسی بعد اسم کاربری که میخوای تگ کنی رو بلافاصله بعد از اون مینویسی .وقتی داری مینویسی اسم کاربری رو یسری اسم کاربری هم برات نمایش داده میشه که میتونی اون اسم کاربری که مدنظرته رو انتخاب کنی. 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام دوستان من پس فردا پانچکر میشم و الان هم سرماخوردگی گرفتم میتونم دارو مصرف کنم ؟؟ 

عزیزم بسلامتی اره فک نکنم مانعی باشه فردا از دکتر یا مرکزت بپرس