2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم قبل پانکچر شکم متورم میشه اما اگه شدید اذیت بودی برو دکتر 

من شهرستانم دکترمم ۵ ساعت فاصلس امروزم که تعطیل اصلا نتونستم تماس بگیرم باهاشون خیلی حالم بده به شدت گلوم میسوزه و میخاره اما هیچ قرصی نمیخورم و تحمل میکنم کی بشه پس فردا من دیگه راحت بشم از این همه فشار و استرس فکر نمیکردم اینقد سخت باشه 😥

من شهرستانم دکترمم ۵ ساعت فاصلس امروزم که تعطیل اصلا نتونستم تماس بگیرم باهاشون خیلی حالم بده به شدت ...

منم تا ۵،۶ روز دلم درد می کرد باد کرده بود شکمم کار نکرد ولی خوب میشی البته من خیلیم رعایت کردم ولی باز یبوست شدم تا شیاف گذاشتم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من تجربم زیاده عزیزم اینجور خون فقط مال سققطه همیشه همین بودم 

سلام سمانه جان..خدانکنه عزیزم

کاش انوکسان رو نمیزدی امروز.برو استراحت کن.نشین.دراز بکش.تو تاپیک نود درصد مامانها لکه بینی وخونریزی داشتن.نگران نباش.طبیعیه .دل درد پریودی رو من هنوزم دارم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها هر کی پست منو میبینه راهنمایی کنه اونا ک تجربه دارن یا هر چی میدونن... من دوشنبه انتقال جنین ...

عزیزم کلا از الان میوه جات و سبزیجات تازه تو تغذیه ات باشه آب زیاد بخور. بعد انتقال ۴۸ ساعت اول مهمه استراحت کنی بعدش می تونی به زندگی عادی برگردی فقط فعالیت سنگین نکن خم و راست نشو جارو اینا نکش ۲ هفته نزدیکی نداشته باش حموم آب داغ نگیر و بعد انتقال چند روز حموم نرو رفتی بعدشم رفتی کوتاه برو