2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
سلام دیروز رفتم سونو گفت ۷۵درصد پشت جفت هماتومه نه دردت تسکین پیدا میکنه نه خونریزی شیاف و امپول پرو ...

عزیزدلم ازته قلبم دعا میکنم مشکلی واسه بچه ها پیش نیاد استراحت کن حسابی. دکتر یا مرکزی که میری خوبن؟ اگر نه پیش یه جای بهتر برو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم حالا من آسم هم دارم کلا ایمنیم ضعیف هست که ،اینا چی میگن نمیفهمم

ببین مونا

منم ده سالی هست درگیر ریه هستم و مشکل تنفسی دارم .اصلا فکرنمیکردیم ایمنی م بالا باشه باوضعیت ریه م......اما آزمایشها نشون دادن ایمنی م بالاس وباید سرم و پرد مصرف کنم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من که اسپرین میخوردم خیلی ببیشت ثر طول میکشید

ااا پس نمی خورم 

دکتر بهم گفت از سوم پری قرص ال دی بخورم ۱۳ یا ۱۴ تا که خوردم برم سونو بهم دارو میده ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام دیروز رفتم سونو گفت ۷۵درصد پشت جفت هماتومه نه دردت تسکین پیدا میکنه نه خونریزی شیاف و امپول پرو ...

انشالله خدا برات نگهشون داره عزیزم واقعا ناراحت شدم .ولی تو استراحت کن درازکشیدی زیر پاتم یه بالش بزار.خواهر منم همینجوری بود رفت بیمارستان گفتن خانم برو تا شب توخونه بچت دفع میشه مامانم رفت پیشش تا صبح کنارش بود فقط استراحت کردتا ماه ۷خونریزی روان داشت. به هیچ وجه بلند نشد خداروشکر بچش موند الانم ۱۵ماهشه.

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
خانمااا من هر روز صبح شیر نسکافه یا کافی میکس می خورم معتادشم بده برام که قراره تا ماهه بعد انتقال ب ...

میگن نخوری بهتره وقتی که انتقال دادی به خاطر کافئینش.

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
عزیزدلم ازته قلبم دعا میکنم مشکلی واسه بچه ها پیش نیاد استراحت کن حسابی. دکتر یا مرکزی که میری خوبن؟ ...

میگم من الان پریومدم تو پریودی برم ورزش یکم سنگین ورزشام اشکالی نداره چیکار نکنم خوب نیست ایشالا ماهه بعد انتقالمه به امید خدا😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ااا پس نمی خورم  دکتر بهم گفت از سوم پری قرص ال دی بخورم ۱۳ یا ۱۴ تا که خوردم برم سونو بهم دار ...

به من خیلی لکه بینی میداد ینی یهو تا روز دهم لکه داشتم ولی ماه بعد نمیخوردم اوکی بود دوباره ماه بعد میخوردم لکه بینی