2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها.. من از امروز باید دوتا آمپول پروژسترون رو عضلانی بزنم.. بزنم با سن؟! عصر بزنم خوبه؟ گفت ...

صبح بزنی بهتره ..یعنی الان بزن انشاءالله مامان میشی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     سلام زینب جون خوبین؟ اگر به خاطرتون باشه من ۱۹ آذر پانکچر شدم، زینب جون ...

سلام عزیزم خدا رو شکر 

ببین گلم در کل کم و زیاد شدن حجم پریودی، و جلو وعقب افتادن پری تا چند سیکل بعد از پانکچر طبیعیه

سردرد های میگرنی نزدیک پریود چون افت هورمون های زنانه داری زیاد میشه و اگر باردار بشی از بین میره 

اون خانم هایی که ویار سردرد دارن، از نوع میگرن نیست هر چند شبیه علائمش 

زینبی جون میدونم واژینال ضرری نداره ولی اصلا اصلا حس خوبی ندارم بهش میتونم به دکتر بگم فقط شکمی سونو ...

آره گلم می تونی فقط هفته های بالاتر برو

از سونو واژینال هم نترس، اون خون ریزی که بعضیا بعدش دارن به خاطر تجمع خون هست و کاری هم نکنی اتفاق میفته 

آره من خودم میزنم ...جلوی آینه جاشو مشخص کن بزن میدونی دیگ کدوم قسمت بزنی..

ربع اول با سن.. آخه یه کم سوزنش درازه .. دوتا شیشه سرشو بشکونم بکشم داخل سرنگ هواشو در کنم بعد با سنمو به چهار قسمت تقسیم کنم بزنم ربع اولش؟؟رگ سیاتیک ک اونورا نیس؟

ربع اول با سن.. آخه یه کم سوزنش درازه .. دوتا شیشه سرشو بشکونم بکشم داخل سرنگ هواشو در کنم بعد با سن ...

آره دوتا روبکش هواگیری کن ..سوزش که داره ولی بهتر از رفت و آمد برای آمپول..من کلاس هلال احمر یآد گرفتم ..جای مطمئن میزنم دقیق نمیدونم در مورد اون رگ ..یعنی بار بزنی دستت میاد ..باز گوگل کن 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
 سیما جون ..انشاءالله اون خدایی که بهت بخشیده برات حفظشون کنه عزیزم.

انشالله

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم الان یادم نیست جواب دادم یا نه، اینجا هم که صدا کردی منو برام تو اعلانات نیومده اگه جواب نداد ...

سلام زینب خانم من روز یکشنبه عمل پانکچر دارم اما الان منو سرما خوردگی گرفته و گلوم به شدت میخاره اشکالی داره دارویی بخورم و چی بخورم؟

من امشب امپول اچ سی جی مو میزنم دکتر بع من بروفن هم داده چرا مگه درد داره؟؟

من همینطوری ایستاده میزنم مستقیم میزنم زاویه نود درجه میشه فک کنم ..آره تا ته بزن  قشنگ عمقی بش ...

ببخشید یه سوال دیگه.. روز انتقالمم باید این آمپول رو بزنم؟؟ اخه میگم صبح انتقاله.. بعدش نشه بزنم سر ساعت بد نشه

خب خب خب دخترا من برگشتم گریه زاریام کمتر شده و حالم بهتر ،رژیم گرفتم و دارم وزنمو که از همه بیشتر ر ...

مونا جون خیلی این پیام خوشحالم کرد واقعا نگرانت بودم خدا رو شکر که خوبی دختر قوی. الهی شادیت مستدام باشه و خدا خیلی زود خونه تون رو پر از صدای نی نی کنه 

عزیزم چه قدر حیف😔😔😔😔 ان شاالله برات حتما معجزه بشه

ممنون عزیزم🙏🌸😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥