2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

دوستان خواهش جواب من را بدید من دوبار انتقال منفی داشتم دیروز رفتم سونوهردوتخمدان چندتا فیبروم داخل رحم وکیست تخمدان دارم گفتند‌عمل باز انجام بده ولی میترسم آسیبی به رحمم وتخمدان ها برسه  لطفا راهنمایی بفرمایید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان خواهش جواب من را بدید من دوبار انتقال منفی داشتم دیروز رفتم سونوهردوتخمدان چندتا فیبروم داخل ...

من نمی دونم بچه ها میان حتما راهنماییت می کنن از زینبی_بابا جون بپرس

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام دیروز رفتم سونو گفت ۷۵درصد پشت جفت هماتومه نه دردت تسکین پیدا میکنه نه خونریزی شیاف و امپول پرو ...

سلام

دوست من،تجربه من میگه باید انرژی مثبت باشی.خودت انرژی مثبت به بچه هات بفرست.ذهنت اصلا پیش سقط نره.خودت پیش خودت مطمین باشی که بچه ها اومدن که بمونن وجز تو کسی ر ندارن وتو مامانشونی وباچنگ ودندون حفظشون میکنی.پس فقط به مثلا غربالگری اول فکرکن.هرهفته ای هستی برو یه هفته جلوترجنین هات ر تاسایت ها نگاه کن وقربون صدقه بچه هات برو.

به شوهرت بگوبره مرغی خروسی برسلامتی بچه ها قربونی کنه.

آرامش داشته باش و اطمینان 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.