2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
واقعا حکمت خدا بوده هیچی از دست ندادی خیالت راحت،یه تست نزدیکی یه ما گفته بود اینطور بود که باید راس ...

وای چه بد اگه همچین چیزی به ما بگن شوهرم اول منو دونیمه میکنه بعد اونارو.اصلا احساس خوبی ندارم تو اینجور مکانها.خیلی دکترها رفتم ولی بینتیجه هیچکی به اون دردی که من دارم تو کل ماه توجه نمیکرد یه دکتره خیلی باتجربه ای هست مرده بعد۶سال تازه ماه پش راضی شد برم پیشش.اونم خودش نبود با مامان وبابام رفتیم فرصت روغنیمت شمردیم  وگرنه بابام از همون سال اول ازدواجم میگفت بیا ببرش پیش این دکتره تو نمیبری خودم میبرم نمیزاشت

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میبخشید دکتر چرا قبل انتقال جنین بهم سوپر فکت داده من ۱۷ هیستروسکوپی برای عمل پولیپ دارم دارم فقط ال دی میخورم از فردای عمل باید اونارو بزنم علتش چیه برای جی هستن اونا

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
رزنانی رو زدم تو ابن سینا هست ، حتما مشورت میکنم ، تلفن فروتن هم بهم بدی ممنونت میشم میرم پیشش 

عزیزم تا جایی که من میدونم زرنانی دیگه ابن‌سینا نمیره. گاندی میره (نمیدونم چه روزهایی) و پنجشنبه‌‌ها نیکان میره.

اینم شماره نیکان

۷۱۰۶۲۶۰۰

۷۱۰۶۲۶۵۰

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام عزیزم بله 5 دفعه سونو قلب 6 هفتگی سونو رشد 8 هفتگی سونو طول سرویکس روز غربالگری 12 هفته ...

زینبی جون میدونم واژینال ضرری نداره ولی اصلا اصلا حس خوبی ندارم بهش میتونم به دکتر بگم فقط شکمی سونوم کنه؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..

سلام وقت بخیر دوستان

من سال پیش دی ماه تخمک شی داستم و امسال خرداد 3 تا جنین انتقال دادم ولی نموندن ، البته تو اردبیل

الانم می خوام برم رویان ، کسی هست الان بره یا قبلا رفته باشه

راهنمایی می خوام که چطوریاس ؟ 

خیلی استرس دارم و بی نهایت خسته

سلام دیروز رفتم سونو گفت ۷۵درصد پشت جفت هماتومه نه دردت تسکین پیدا میکنه نه خونریزی شیاف و امپول پروژسترون مصرف میکنم اما گفتن نمی مونن جنینات صدای قلبشونم شنیدم گفتن تهدید ب سقطی و ۳تاشون سقط میشه هرچی خدا بخواد اون میشه من بچه هامو سپردم دست همونیکه بهم اینا رو داد قربون خدا برم هرچی بخواد همون میشه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

وهمچنین چندین لخته خون دفع کردم الانم درد پریودی و خونریزی دارم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزيزم حركتش خوبه .ميفهمم حركاتشو....با اين حالم امكان افتادن بچه هست؟؟خون اصلا ندارم فقط ترشح قهوه ا ...

نه گلم بعد از هفته 12، دور از جون احتمال سقط زیر 1 درصد میشه، بعد از هفته 20 دیگه رسما نمی افته😉😉😉😉

من الان که جاری داره بچه اش میادچندروزه دیگه بیشترسخت شده برامون.ماحتی بلدنیستیم تیکه بندازیم.

الهی عزیزم، بلد بودن نمی خواد فقط کافیه خودت و همسرت هماهنگ و محکم باشید و حتی دلتون هم سعی کنین نلرزه

همین که بگید مساله خصوصیه کافیه

سلام دیروز رفتم سونو گفت ۷۵درصد پشت جفت هماتومه نه دردت تسکین پیدا میکنه نه خونریزی شیاف و امپول پرو ...

سیما جون ..انشاءالله اون خدایی که بهت بخشیده برات حفظشون کنه عزیزم.

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏