2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
رو جفت چشام عزیزم، با کمال میل 🌹🌹🌹🌹

فدای چشمات  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
زينب جون روز نهم هست ،جنينم سه روزه بوده حتما بايد چهاردهم برم ازمايش؟ دوازدهم نميشه عزيزم؟

خواهری ببین من تجربه ی خودمو میگم من جنینم 3روز بود و روز 14 انتقال رفتم آز بتا دادم و بتام 21 بود حالا رنج نرمال مثبت توی ازمایشگاه 20بود فکر نکنی بتام افت کردا نه بعد 2روز 3برابرم شد .حالا خودت فکر کن اگر من روز 12 میرفتم قطعا منفی بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تیروییدم تحت کنترل بود کاملا تا باردار شدم رفت بالا دکتر غددم نیلفروشان خیلی حاذق بهم دارو داد اومد پایین دو بارم بیشتر ازم ازمایش نگرفت منم انتی تی پی او بالا داشتم دکتر غدد می گفت مهم نیست نگرانی بدتر برات الان عزیزم 

سلام دوستای عزیزم دیروز رفتم مطب دکترم،سونو کرد ساک و یه جنین کوچولوی😍 ۲ میلی متری دید،خ ...

سلام عزیزم مبارکت باشه 

گلم اگر خارجی گیر نیومد نگران نباش همون فرتیژست 400 ایرانی خوبه

خیلی از دوستان داریم همینو مصرف میکنیم 

عزیزم بخور سرد میخام بگیرم چه مارکی و چه آپشنایی داشته باشه خوبه و مفید ومیخام عمری باشه خراب نشه زو ...

راستی عزیزم این مدت سرچ کردم دستگاه تصفیه هوا هم دیدم، حالا باز فهمیدم کدوم بهتره و چه مارکی بهت خبر میدم 

اگه همون رو میشد پیدا کنی عالی بود، بعدش شربت دیفن هیدرامین ساده خوبه ولی بخور بگیر خیالت راحت تره ...

باشه عزیزم ممنون، الان عناب دود دادم، مرتب مرکبات میخورم، یه قابلمه رو گاز دارم، الان عرق نعناع هم میریزم، ان شاءالله که مفید باشه، گلو و گوشام میخاره و چرک گلوم رو حس میکنم، ایشالا خوب بشم

بچه ها داروهایی که دکترم داده اینا هستن

استرادیول 2میلی روزی سه تا

اسید فولیک -  کمفورمین500 -  آسپرین -پردنیزول

مولتی ویتامین-  شیاف فرتیژست400-  دوتا آمپول پروژسترون ..ویه آمپول زیرجلدی

آمپولا کلافم کرده..دیگه با  سنم و بازوم جا نداره

میگم شما هم اینقد زیاد دارو دارین؟؟یا دکتر من خیلی دارو میده!!

چی میگی تو😤😤😤😤
حتی یادم ی بار ک می خواستم ای وی اف کنم اجاره نداد تا تیروییدم اومد پایین پس نگران نباس تو بارداری ا ...

سلام ساناز جون خوبي ؟ هميشه به يادت هستم ، ازت پست ديدم ذوق كردم تيكرت داره به آخر نزديك ميشه ، ان شا الله گل پسرت رو به سلامت در آغوش بگيري ، موقع زايمان دعا براي دوستان اينجا و همينطور برادر من يادت نره ها . 

@زینبی_بابا ‍ سلام منتظرم جواب بدی گلم اخه میخوام امپولمو کم کم بزنم 😊شرمنده البته اینقد مزاحم میشم ...

عزیزم الان یادم نیست جواب دادم یا نه، اینجا هم که صدا کردی منو برام تو اعلانات نیومده

اگه جواب ندادم دوباره بپرس