2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
از چيش راضي هستي؟ ميدوني منم ميخوام اونجا شروع كنم دو  دل هستم ولي اون خانوم جوون خوشگله جنين ...

محیا جان شما چجوری متوجه شدی جنینات خوب نیستن؟ فقط چون منفی شدی یا تو آزمایشگاه خوب رشد نداشتن؟ آخه برای من هشت سلولی a هستن ولی ادامه ی رشدشون میدن ضعیف میشنو خوب رشد نمیکنن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
پروانه راستش اين سومين باريه كه دارم پانكچر ميشم خيلي حالم خوب نيس اصلا تمايل ندارم ب اين كار م ...

من کاملا درکت میکنم عزیزم.فقط به نظر من شما کمی حساس هستی واین حساسیت باعث شده استرس بگیری تا وقتی که به مرکز یا دکتری که بهش اعتماد نکردی وارد سیکل جدید نشو باید ارتباط خوبی با دکتر برقرار کنی تا بعدا پشیمون نشی و خودت رو سرزنش نکنی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=117134748]ممنون ک جواب دادی  عزیزم قبل شروع داروها بخورم یا بعدش[/QUOTE

گلم تو آخرین سونو قبل پانکچر به من گفتن هایپر شدم و تا روز عمل فکر کنم 4 روز اینا بود ،فقط 4 روز رعایت کردم و بعد عمل هیچ عارضه ای نیومد سراغم، و خیلی خانم ها بهم میخندیدن که اینطور سخت رعایت کردم و اونا میگفتن ما هیچ کار نکردیم ولی به نظرم رعایت بشه بهتره تا اینکه مثلت شکم آب بیاره و بستری بشه( مشکلی بر مشکلات اضافه شه) ولی واقعیت نمیدونم از کی رعایت بشه بهتره!!! چون خودم فقط از سونوی آخر تا پانکچر رعایت کردم و دچار عوارضش هم نشدم 

سلام من امروز روز ۸ پریودم بود رفتم سونو تو هر کدوم از تخمدانام نزدیک ۱۰ تا فولی بود که اندازه هاش ۱۸ و ۱۴ ۱۲ ۱۰ ۱۱ اینا بود و چند تا ریز تر خوب بوده به نظرتون ؟۱۸ فقط یکی داشتم البته

اشالا به سلامتی از ته دل دعا می کنم برات

ممنونم خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون عزیزم ،،زینبی جان من امروز انتقال داشتم ،بعد برای امپولا خودم رفتم بیمارستان و انجام دادم،یکی ...

عزیزم استراحت باید به اندازه باشه زیادیش باعث میشه خونرسانی به رحم مختل بشه، کار سنگینم ضرر داره، زندگیه عادیت رو داشته باش فقط وسیله ی سنگین بلند نکن خمو راستم نشو، امیدوارم با همین انتقال مامان بشی😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم استراحت باید به اندازه باشه زیادیش باعث میشه خونرسانی به رحم مختل بشه، کار سنگینم ضرر داره، زن ...

فدای تو شادن جان ،ان شاءالله خدا دلتو شاد کنه 

باشه چشم ،اره منم همین نظرو دارم اخه اونجوری گردش خون تودبدن کم میشه 

فدای تو شادن جان ،ان شاءالله خدا دلتو شاد کنه  باشه چشم ،اره منم همین نظرو دارم اخه اونجوری گر ...

قربونت، چشمات بی بلا😍

هرچی استراحتت بیشتر باشه استرستم بیشتر میشه، برای من که اینجوریه وقتی زندگیه عادی داشته باشی زودتر برات میگذره استرستم کمتر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40