2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خیلی ناراحت شدم از حرفاش .ماهرجا میریم میگن مشکل اصلی اسپرمه بعد به همسرم گفته فکر نکن همسرت مشکلی ن ...

پروانه شما رويان پانكچر شدي تا حالا؟ از رويان راضي نيستي؟

من به خاطر سيستم جنين شناسيش ميخوام برم اونجا 

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصلا نترس وقتی + شدی برات عوض می کنن حواسشون هست

ممنون عزیزم ،،زینبی جان من امروز انتقال داشتم ،بعد برای امپولا خودم رفتم بیمارستان و انجام دادم،یکی دوتا خانمی که باهم انتقال داشتیم میگفتن باید یکی رو بیاری برا تزریق خونه ،،اصلا راه نری نشینی و ... خواستم ازت بپرسم واقعا اینجوری باید باشه؟اخه اینجوری که ادم از زندگی طبیعی میوفته و سخته 

عزیزم میشه ی کم راهنماییم کنی که چیا بخورم برا لانه گزینی ؟؟من مشکل یبوست هم دارم 

ممنون میشم راهنمایی و دعام کنی 🙏🙏💞💞💞

امپول داری یا شیاف؟ استرس نداشته باش عزیزم.به نظرم هرچقدر کم دارو بدن خیلی بهتره.

هر ۲ تاش رو دارم اما گفت قبل انتقال ۵ تا آمپول هر روز بزن از روز انتقال آمپول ۳ روز درمیون شیاف روزی ۲ تا

سلام خانما، من تب دارم، واقعا کلافه شدم از دست این سرماخوردگی، خودمو به همه چی بستم، الانم تب اضافه شد، خدا رحمم کنه، تو رو خدا برام دعا کنید.شوهرم سرکاره، و امشب خواهرمو اوردم پیش خودم. 

قربونت برم عزیزم ..انشاءالله با دعاهایی که در حق هم می‌کنیم خدا خودش به هممون نظر کنه ..مرسی از اینک ...

قربونت برم مهربون ایشالله

ایشالله باهم دلمون شاد شه و دل همه دوستای خوبم تو این گروه

پروانه شما رويان پانكچر شدي تا حالا؟ از رويان راضي نيستي؟ من به خاطر سيستم جنين شناسيش ميخوام برم ا ...

عزیزم من تا حالا۳بار رویان پانکچر کردم با اینکه نتیجه نگرفتم ولی از عملکرد رویان راضی هستم .

عزیزم اگه پایین ترین حد نرمال بود نگران نباش. کسایی که مثه من مستعد هستن همیشه یا بالاتر از نرمال هس ...

حالا من روي اون حداكثر هستم، دكتر گفت به خاطر استرس موقع ازمايش ممكنه اينطوري باشه و دارو نخور

نخوردم منم ولي نگرانم، مثلا حداكثرش ٢٦ و نيم بود من ٢٨ هستم

...
سلام خانما، من تب دارم، واقعا کلافه شدم از دست این سرماخوردگی، خودمو به همه چی بستم، الانم تب اضافه ...

استامینوفن ساده بخور تا تبت بالا نره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم من تا حالا۳بار رویان پانکچر کردم با اینکه نتیجه نگرفتم ولی از عملکرد رویان راضی هستم .

از چيش راضي هستي؟ ميدوني منم ميخوام اونجا شروع كنم دو  دل هستم ولي

اون خانوم جوون خوشگله جنين شناس هست اسمشو نميدونم منو فرستادن واسه مشاوره جنين شناسي رفتم اون خانومه بود، شما اسمشو ميدوني ؟

...
لي لا سلام خوبي؟ با هيسترو چ طوري؟ طاهري پناه ب منم پيشنهاد داده نميدونم چ كنم

محیا جان به نظر من به رویان اعتماد کن حالا پانکچر بشو ببین کیفیت جنین ها چطور هست بعد خواستی انتقال بدی اگه نیاز بود هیسترو انجام بده.

هیچی عزیزم، چیز خاصی نیست از روی بتا هم نمیشه گفت حاملگی داخل یا خارج رحم هست فقط سونو

ممنون گلم لطف کردی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘