2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
لي لا سلام خوبي؟ با هيسترو چ طوري؟ طاهري پناه ب منم پيشنهاد داده نميدونم چ كنم

سلام عزیزم. ای بد نیستم. من که رفتم یه سپتوم داشتم و فیبروم که برداشت.ایشالا که خوب بوده باشه.اونروز من اونجا بودم خیلی مریض هیسترو داشت. ایشالا که خیره عزیز دلم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من امروز روز ۸ پریودم بود رفتم سونو تو هر کدوم از تخمدانام نزدیک ۱۰ تا فولی بود که اندازه هاش ۱ ...

منم روز 8 فکر کنم همیمطور بودم، رشد خوب و یکدستی داشتم که دکتر گفت احتمالا 2 روز دیگه عمل باشه ولی وقتی رفتم سونو بعدی رشد یک میلی متری فقط داشتن که بازهم آمپول اضافه کردن ولی مامانم میگفت باید پیاده روی کنی تا به اندازه بالای 18 برسه ، پیاده روی کن گلم موثره

بهار جون فدات شم روز ششم انتقالم هستم ...چهار روز اول ترشحات قهوه ای داشتم که دیگ ندارم ..علایم هم ه ...

عزیزم هفته اول منم هیچ علائمی نداشتم،ان شاالله که فسقلت داره جای خودشو توو رحمت پیدا میکنه 😍😍😍😍

من هفته دوم هم خیلی علائم خاصی نداشتم،فقط از فک کنم دوازدهم به بعد سینه درد داشتم و ضعف.

دنبال علائم نباش،فقط سعی کن بیشترین آرامش رو داشته باشی و نگاهت مثبت باشی و به فسقلت هم این انرژی مثبت رو انتقال بده.

براش یس و الرحمن و واقعه بذار گوش کنه.

قابل باشم حتما دعات میکنم،تو هم برا من دعا کن،هفته دیگه چهارشنبه میرم پیش دکترم.دعا کن همه چیز خوب پیش بره.👃😘😍😊

من روز انتقالم مشخص شد دوشنبه باید انتقال بدم

ثمین عزیزم یادمه روز آزمایشمون با هم بود ...از ته دلم برات آرزوی مامان شدن میکنم و از نی نیم میخوام که فرشته واسطه بشه که خدا به قلب مهربون اون گوش بده😍😍

منم رفتم دادم ٥٩٠٠ بود نميدونم والا بارداري نرماله يا نه ٤٠٠ تا كم داره كه تو ٤٨ ساعت دو برابر بشه ، ...

سمانه جون روز چندم بعد انتقال آزمایش دوم رو دادی؟؟؟؟

من آزمایش دومم رو شنبه دادم،از دو برابر بیشتر بود.

زنگ زدم مرکز،گفت هفته دیگه برو پیش دکترت.یعنی توو هفته شش

من صبح آزمایش دارم..بعدشم میرم نوبت بگیرم سونو ببینم صبح نوبتم میدن یا عصر که بعدش برم پیش دکتر ان ...

عزیزم فردا روز چندمه انتقالته؟؟؟آزمایش دومته؟؟؟اولی چند بود؟؟؟؟

یه خورده زود نیست برا سونو؟؟؟؟

منم رفتم دادم ٥٩٠٠ بود نميدونم والا بارداري نرماله يا نه ٤٠٠ تا كم داره كه تو ٤٨ ساعت دو برابر بشه ، ...

عزيزم 60 درصد افزایش کافیه، بتای شما عااااالیه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
فدای تو شادن جان ،ان شاءالله خدا دلتو شاد کنه  باشه چشم ،اره منم همین نظرو دارم اخه اونجوری گر ...

عزیزم به سلامتی،ان شاالله با همین انتقال مامان میشی👃👃😍😍

یه سری مطالب چند صفحه پیش برا یکی از بچه ها که هفته پیش انتقال داشت فرستادم.خودم هم اکثرش رو انجام دادم و خدا رو شکر جواب آزمایشم مثبت شده 😊😊❤❤

ان شاالله شما هم با توکل به خدا و رعایت این مطالب دو هفته دیگه میای خبر مامان شدنت رو بهمون میدی.❤❤❤❤

سمانه جون روز چندم بعد انتقال آزمایش دوم رو دادی؟؟؟؟ من آزمایش دومم رو شنبه دادم،از دو برابر بیشتر ...

روز ١٧ اروز دادم  يني امروز فردا بايد بوم دكتر داروم تموم شده نميدونم سونو ميكنه يا نه

سمانه جون روز چندم بعد انتقال آزمایش دوم رو دادی؟؟؟؟ من آزمایش دومم رو شنبه دادم،از دو برابر بیشتر ...

بعد چند روز ازمايش دومتو دادي؟از چند شده بود چند؟ تو ۱۰۰ درصد دوقلویی بهتر شک نکن

عزیزان بیاید اینجا اسماتونو بگین براتون سوره کوثر بخونم برای حاجت رواییتون😍 https://www.ninisi ...

قفل شده بود😄😄

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم