2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر طرازی علت تجویز سرم وپردنیزولون رو گفت؟ یعنی بر اساس کدوم ازمایش گفت؟

نميدونم اخه اون چهار پنج تا فاكتور ايمني كه ايشون نوشته بود همه ظاهرا نرمال بودن فقط يكيشون نزديك به مرز بود ولي خب بازم مرز رو رد نكرده بود دو سه تا مونده بود، نميدونم به خاطر اون گفت يا نه، فقط وقتي پرسيدم گفت به هر حال تو سه بار انتقال منفي داشتي، و اندومتريوز هم زمينه ي ايمني داره، حالا ايندفعه رويان فاكتورهايي بيشتري نوشتن كه شما هم ديدي آنا روي مرز بود براي همون ايمونولوژ رويان دو سه تا. آز ايمني هم اضافه كرد كه بايد بدم، بعدش نظرشو بگه ولي گفت پرد ميديم بهت به خاطر همون انا

...
بچه ها وقتی حالت انقباض و لک داریم چجوری بخوابیم بهتره؟ طاق باز یا به پهلو؟

اينجا روياجون ميگفت سعي كنين هر قدر كه ميتونين موقع درازكشيدن، قدتون رو صافه صاف باز نكنين به اين صورت كه زير پا تون بالشت بزازين يا زير زانوهاتون تا كشيده نشه  ميگفت اين روشي بوده كه خاله ش قديم براي مامانش استفاده كرده و موفق بوده

...
نميدونم اخه اون چهار پنج تا فاكتور ايمني كه ايشون نوشته بود همه ظاهرا نرمال بودن فقط يكيشون نزديك به ...

من احساس می کنم پردنیزولون و سرم خیلی زیاد تجویز می شه

سلام دخترا..... خوبین؟

چقدر دلم براتون تنگ شده

امیدوارم حال و احوالتون عالی باشه

اگه کم میام دلیل بر فراموشی نیست..... دلم پیش شماست😘😘😘😘😘

دل تنگ بودم گفتم یه حالی ازتون بپرسم. اینم عکس جوجه من..... از صمیم قلب آرزو میکنم لذت داشتنش رو به زودی زود تجربه کنید..... خیلی همتون رو دوست دارم🥰🥰🥰🥰

من احساس می کنم پردنیزولون و سرم خیلی زیاد تجویز می شه

اخه من اصلا در وهله اول جنين هام متاسفانه ضعيف بودن خب اول بايد يه فكري ب اون قسمت كرد سرم اين وسط چيكارس  خدا خودش كمكمون كنه

...
سلام دخترا..... خوبین؟ چقدر دلم براتون تنگ شده امیدوارم حال و احوالتون عالی باشه اگه کم میام دلیل ...

رويا سلام چه حلال زاده اي هستي شما، دو سه تا پُست برو بالاتر از عكس گل پسرت ببين حرف شما بود

خودت بيا دوستمونو كه خونريزي داشت راهنمايي كن

جوجه ي نازتو ببوس و براي منم دعا كن 

...
نه خودش داد برا ایمنیه که بدن جنین و پس نزنه برای من داد البته دفعه پیش سرم نداشتم اما این سری سرم ...

به من پردنیزول نداد فقط سرم خالی داد اونم دوتا حس میکنم کمه شاید چون خودم اضافه وزن دارم پردنیزول داغونم میکنه چاق میکنه نداده

راستش ی ازمایش داشتم بعد قند دو ساعته ناشتا محبور بودم برم یبار دکتر تیرویید چون نیروییدم شدید رفت ...

اهان بیرون کوتاه اشکال نداره در اون حد خرید و اینا فکر کردم رفتی۳بار 😊اونا واجب بوده دیگه منم قند داشتم ۳مرحله ای 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اخه من اصلا در وهله اول جنين هام متاسفانه ضعيف بودن خب اول بايد يه فكري ب اون قسمت كرد سرم اين وسط چ ...

کلا اثر سرم هم خیلی اثبات شده نیس

اینجا دکترا همه چی رو با هم تجویز می کنن که یکیش بخوره به هدف

من رفتم پیش یه دکتر روزی ده تا قرص نوشته

اخه نمی گه کی می تونه روزی ده تا قرص بخوره

بچه ها وقتی حالت انقباض و لک داریم چجوری بخوابیم بهتره؟ طاق باز یا به پهلو؟

کلا بهترین حالت خواب به چپ اکسیژن رسانی به بچه در بهترین حالت عزیزم❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم