2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
قربونت عزیزم.برای انتقال چه چیزایی باعث بهتر نتیجه گرفتن میشه؟!

عزیزم غذاهای مقوی 

انجام ندادن کارهای عجیب و غریب 

استراحت مطلق نکردن 

داشتن زندگی عادی 

اگر هوا تمیز باشه روزی 10 دقیقه پیاده روی

مصرف میوه و مایعات زیاد

تقلید نکردن از تغذیه بقیه، مثلا اگر لووتیروکسین داری شیر سویا نخور، چون فلانی خورده + شده 

یا اگر مستعد یبوست هستی و طبع سرد داری نشاسته نخور، به دلیل اینکه شنیدی خوبه، چون یبوست میگیری و خوب نیست

والا نمیدونم لابد سابقه حساسیت به مواد بی هوشی داشتی، یا حساسیت به سویا کلا نگران نباش خودتو درگیر ...

مرسی عزیزم نه من تا حالا بیهوش نشدم نمیدونم چرا اینجوری کردن 

خدا کنه مثبت شم یه انتقال منفی داشتم ماه دیگه باز میرم برام دعا کنین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم مال من خون کهنه و مونده بود راستش دکتر گفت نترس البته ماما راستش نمیدونم دل گرمی میداد ...

نه گلم اصلا نترس واقعا گفته 

الان بین ماها از هر 100 نفر مامان 90 نفر حداقل لک و خون داشتیم اصلا جای نگرانی نیست 

به سرم هم ربطی نداره

کلا به خاطر یا کمبود پروژسترون هست، یا عدم نیاز به داروهای ضد انعقادی مثل آسپرين و انوکسا

حتی به فعالیت هم ربطی نداره گلم

منم لک قهوه ایی داشتم دکترم شدیدا تاکید داشت یه بند نخوابم و حتما بچرخم تو خونه چون خطر لخته شدن خون تو عروق عمقی پا هست خدای نکرده 

بتات چند شده بود عزیزم

بتای روز 28شد402 روز30 شد 930

حالا امروزم کخ روز 35بازم تست دادم شب جوابش میاد..

البته توی حساب روزام نمیدونم درست میگم یانه

13آذر روز انتقالم بود

چی میگی تو😤😤😤😤
فدات بشم ممنونم که راهنماییم میکنی حتما میرم پیش جنین شناس مرکز و تمام اطلاعات و ازش میگیرم. میخوام ...

عزیزم به نظر منکه اول بررسی کن بعد اینا رو انتقال بده و حتما مامان میشی

عمل پانکچر سر پایی هست و وارد حفره رحم نمیشن، کیست هم اگر آندومتریوما باشه اصلا نباید واردش بشن موقع پانکچر چون ریسک عفونت هست و خطر داره

منم تو مخم افتاده برم یه بتا دیگه بدم 

دکتر نگفته بهت چه روزی بری سونو؟

این بتاهه آدمو گیج میکنه..همون سونو دیگه مشخص میشه یه قل هست یا دوتا

اینم دکترم گفت برم وگرنه نمیرفتم

چی میگی تو😤😤😤😤
عزیزم غذاهای مقوی  انجام ندادن کارهای عجیب و غریب  استراحت مطلق نکردن  داشتن زندگی ...

ممنونم دوست عزیز ⁦❤️⁩🌹

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم به نظر منکه اول بررسی کن بعد اینا رو انتقال بده و حتما مامان میشی عمل پانکچر سر پایی هست و وا ...

بررسی هارو حتما میرم انجام میدم ولی دفعه اول که پانکچر کردم دکترم گفت میخواستم کیستتم بردارم منم گفتم کاش برمیداشتی گفت باید رضایت شوهرتو میگرفتیم حالا نمیدونم برچه اساسی این حرفا رو زد.دوستم ازت خیلی ممنونم که اینهمه راهنماییم کردی.

خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.
منو نزنی ولی خنده ام گرفته به این پریودت، لعنتی هر چی بیشتر حرص میخوری اینم دیرتر میاد🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙈 ...

واقعااااااااا من و مسخره کرده اینم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام به همگی

خانوما من روز ۸ انقالم هست (خود روز انتقال هم در نظر گرفتم). ۲ روزی میشه که درد و سفتی سینه هام افتاده. همیشه وقتی درد سینه هام میافته چند روز بعدش پریود میشم. 

به نظرتون بارداری کنسله با این اوصاف؟؟

همین ماه پانکچر شدم ۵ روز بعد هم ۳ تا انتقال

دکتر که میگفت ۳ تا جنین خیلی خوب انتقال دادم

اون روز نمیدونستم گرید چیه واسه همین نپرسیدم ازش.

و اینکه اگه بخوام پریود بشم روز همیشگیم میشم یا عقب میافته؟

موعدم پنجم یا ششمه ولی گفت ۱۰ ام ازمایش بتا بده.

نه گلم اصلا نترس واقعا گفته  الان بین ماها از هر 100 نفر مامان 90 نفر حداقل لک و خون داشتیم اص ...

وایی وایی گفتی عزیزم

دیشب همش فکر میکردم پاک سر داره میشه

همش میترسیدم

شوهرمو بیدار میکردم میگفتم فکر کنم دارم سکنه میکنم پاهام سر شده

ماساژ بده

🤣

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
قربونت برم بهار جون  ..مرسی عزیزم خیلی محتاج دعا هستم ..انشاءالله شما هم خیلی زود مامان بشی آمی ...

سلامت باشی عزیزم انشاءالله به دعای شما😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏