2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما رژیم پروتئین چیه؟؟

از کی باید رعایت کنیم ک هایپر نشیم 

اصلا چند درصد ممکنه ک بشم؟؟

پلی کیستیکم نیستم

از پس فردا میرم تو سیکل از قبلش باید رعایت کنم ک هایپر نشم؟؟ 

پیاده روی داشته باشم چیکار کنم  ک تخمک خوبی داشته باشم

نه خودمم خیلی منتظرم ببینم چنده الان زنگ زدم😀😀😀 گفت 4600 به نظرت برای دوقلو خوبه یا کمه؟؟

منم رفتم دادم ٥٩٠٠ بود نميدونم والا بارداري نرماله يا نه ٤٠٠ تا كم داره كه تو ٤٨ ساعت دو برابر بشه ،دوستم دوقلو باردار بود ازمايشش يكو نيم برابر شد حاملگيشم اوكي اما مغز من ميره دنبال استرس

چند روز خوردین?

من یکشنبه رفتم دکتر تازه ۳روزه واسه یک هفته داده🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
فدات وای چه حس خوبیه شنیدنه مامان ثمین مرسی 

آن شاالله از دهن بچه هات بشنوی،مامان ....مامان

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بله عزیزم من ماه قبل برای سومین بار منفی شدم الان دوباره دارم وارد سیکل انتقال میشم از شنبه باید سین ...

شادان جون انشاللله با نتیجه مثبت یه سوال دارم مگه واسه انتقال هم سینال میزنن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بله عزیزم من ماه قبل برای سومین بار منفی شدم الان دوباره دارم وارد سیکل انتقال میشم از شنبه باید سین ...

از جنین شناس پرسیدی که اینطوری گفت باید چیکار کنی حالا دیگه اینطوری نشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏